Månedens hus
November 2015

Lækker og kontrastfuld Futura arkitektur

Dette månedens hus er tilpasset specielt til grunden og husets beboere. Det er opbygget i flere plan og rummer mange skønne detaljer.

Huset er et KFS Futura på 214 m². Alle kvadratmeter indeholder en lækker og gennemtænkt indretning. De to plan indeholder alt det, du drømmer om.

I stueetagen, et-plans bygningen, er der et stort, åbent køkken-alrum, hvor der ovenpå er en indskudt etage, som rummer stuen. Under trappen er der blevet plads til viktualierummet. Det er også i et-plans bygningen hovedindgangen, bryggerset, værelsesafdelingen med eget bad, kontor og soveværelsesafdeling med direkte adgang til et luksuriøst badeværelse med hjørnekar og et stort walk-in closet, er placeret.

Der er bygget et integreret vognly med direkte adgang til bryggerset. Tagterrassen er placeret ovenpå vognlyet, som har udgang fra stuen, som er beliggende på første sal.

Materialevalget er kontrastfyldt med grå mursten med flot spil, sorte træ-alu vinduer, sortmalet træ på vognly, glasværn og balustre af galvaniseret stål. Smalt udhæng skaber lethed, og høje gennemgående vinduespartier giver modspil og kant til bygningen.

Indvendigt er der valgt lyse gulve, hvide vægge og hvide træbetonlofter, der giver god akustik. Som kontrast er der sorte døre og sorte vinduesrammer og inventaret er med sorte detaljer. De grå facademursten går igen indenfor, og de to bygningskroppe er forbundet af glasdør med side og overparti, som skaber sammenhæng mellem rummene.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 214 m²
  • Vognly 48 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 6.420 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x