Udvalgt hus
November 2015

Lækker og kontrastfuld Futura arkitektur

Dette månedens hus er tilpasset specielt til grunden og husets beboere. Det er opbygget i flere plan og rummer mange skønne detaljer.

Huset er et KFS Futura på 214 m². Alle kvadratmeter indeholder en lækker og gennemtænkt indretning. De to plan indeholder alt det, du drømmer om.

I stueetagen, et-plans bygningen, er der et stort, åbent køkken-alrum, hvor der ovenpå er en indskudt etage, som rummer stuen. Under trappen er der blevet plads til viktualierummet. Det er også i et-plans bygningen hovedindgangen, bryggerset, værelsesafdelingen med eget bad, kontor og soveværelsesafdeling med direkte adgang til et luksuriøst badeværelse med hjørnekar og et stort walk-in closet, er placeret.

Der er bygget et integreret vognly med direkte adgang til bryggerset. Tagterrassen er placeret ovenpå vognlyet, som har udgang fra stuen, som er beliggende på første sal.

Materialevalget er kontrastfyldt med grå mursten med flot spil, sorte træ-alu vinduer, sortmalet træ på vognly, glasværn og balustre af galvaniseret stål. Smalt udhæng skaber lethed, og høje gennemgående vinduespartier giver modspil og kant til bygningen.

Indvendigt er der valgt lyse gulve, hvide vægge og hvide træbetonlofter, der giver god akustik. Som kontrast er der sorte døre og sorte vinduesrammer og inventaret er med sorte detaljer. De grå facademursten går igen indenfor, og de to bygningskroppe er forbundet af glasdør med side og overparti, som skaber sammenhæng mellem rummene.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 214 m²
  • Vognly 48 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energiforbrug 6.420 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.