Månedens Hus december 2015
2 plan på skrånende grund
Se alle billeder
Månedens Hus december 2015
Køkken-alrum med udsigt
Se alle billeder
Månedens Hus december 2015
Tre flotte børneværelser
Se alle billeder

Unik og veludført Futura arkitektur

Dette månedens hus er helt specielt. Det er indrettet med mange unikke detaljer og har ikke mindst en yderst smuk beliggenhed!

Huset er et KFS Futura på hele 245 m², som er fordelt på to plan. Det er beliggende på en spændende grund, som skråner, og dermed får husets beboere en utrolig god udsigt.

Grå mursten, store vinduer, hyggelige kroge og en ensidig taghældning med et smalt, enkelt udhæng tegner bygningskroppen.

Underetagen er på 48 m² og indeholder en hall, bryggers, depotrum og et super lækkert vinrum. Hertil kommer en dobbelt garage, som er en integreret del af underetagen. Den er på 41 m² og med indgang til hall’en. De lyse rum bliver brudt af facademurstenen, som er trukket indenfor for at skabe kontrast og et råt look.

Overetagen er på 197 m². Her finder man en afdeling med tre rummelige værelser og eget badeværelse samt en fordelingsgang, der går ud til køkken-alrummet. Køkkenet er holdt i ren sort/hvid stil, og man har tænkt detaljer ind så som viktualierum, hvor en materet glasdør giver en flot detalje. Alrum og stue er delt op med en flot muret væg med indbygget pejs – her er brugt de fine smalle, aflange mursten. En unik rumdeler!

Fra både alrum og stuen kan man gå ud på en skøn tagterrasse på 38 m² – her oplever man den fantastiske udsigt fra boligen. Fra køkken-alrum kan man ydermere bevæge sig ud under en overdækket terrasse på 12 m², hvor grillen og et par havemøbler kan stå i tørvejr.

Hopper man et smut indenfor igen, kommer man til et kontor, som går i forlængelse med soveværelset. Soveværelset er indrettet med walk-in closet og eget badeværelse, hvor der er lagt vægt på luksusdetaljer, så som badekar, ovenlysvindue og dobbelt bruseniche.

Huset er tilpasset specielt til bygherre, der for anden gang har valgt KFS Boligbyg til at bygge deres drømmehus.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 245 m²
  • Vognly 41 m²
  • Varmeforsyningen naturgas
  • Energiforbrug 13.401 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.