Udvalgt hus
November 2012

Enkel og spændende Square arkitektur

Dette månedens hus er vandskuret og malet hvidt og med det flade tag skabes et roligt udtryk. De overdækkede arealer i forskudt tagniveau med træbeklædningen tilføjer kant til det stilistiske udtryk.

Huset er et KFS Square på 177 m² med 22 m² overdækket areal og 50 m² vognly med redskabsrum. De sorte træ/alu vinduer skaber kontrast til den hvide facade, hvor den store træterrasse bløder op og tilføjer varme.

Indretningen er optimeret og der er ingen spildplads. Fra hall’en er der direkte adgang til et stort bryggers og nærkontor, der ligger centralt for breve og tasker med videre. Fra nærkontoret er der adgang til et praktisk teknikrum, som samtidig kan bruges som depotrum og hvis tilstedeværelse frigør den plads i bryggerset, som normalt bruges til teknik.

Hall’en leder direkte til husets hjerte; et stort og rummeligt køkken-alrum og stue, adskilt af en skulpturel væg med indbygget pejs. Der er adgang til to gode værelser og badeværelse. Fra stuen er der adgang til soveværelsesafdelingen med walk-in og et skønt badeværelse. Fra både alrum og stue er der adgang til overdækkede arealer gennem store brede skydedørspartier med ekstra højde. I mørke aftentimer skaber lysmiljøet i det overdækkede areal en hyggelig stemning inde i huset, således får man glæde af overdækningen både sommer og vinter.

Loftshøjden i hele huset er hævet til cirka 2,7 meter. Vægge og lofter er glatte hvide og materialerne er varme, enkle og gennemgående. Gulvene er i lys varm beige, og klinkegulve flyder sammen med egetræsplanker. Inventaret er stilrent i hvidt – badeværelserne i en let eksklusiv stil med flot indbygget sanitet, store brusehoveder, Unidrain og fine aflange mosaikker, i brusekabinerne, af samme klinke som gulvklinken.

Af gode detaljer kan blandt andet nævnes VELUX ovenlyskupler, som skaber en gennemgående lyslinje midt i huset. Husets er udstyret med intelligent el og der er indbygget Sonos-lydanlæg og spotsbelysning både ude og inde.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 177 m²
  • Vognly/redskabsrum 50 m²
  • Overdækket terrasse 22 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 10.270 kWh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.