Udvalgt hus
December 2012

Stram og stilren Retro arkitektur

Dette månedens hus rummer mange gode detaljer med lyse materialevalg gennemgående for hele boligen. Der er skabt en hyggelig indretning med en gennemtænkt belysningsplan.

Huset er et KFS Retro på 188 m² med et stort dobbelt Q-line vognly med redskabsrum, cykelskur og værksted på i alt 52 m², som er forbundet smukt til huset med en læ-væg med dør mod haven. Således afskærmes terrassen mod vejen samtidig med, at sollyset bibeholdes på terrassen – og der skabes en hyggelig gårdhave.

Arkitekturen er stram, stilren og med lige linjer. Der er ingen udhæng og murstenene er gule, blødstrøgne og vinduerne er antracitfarvede ligesom træværket. Sort tag med vindskedesten i gavlene giver også kontrast til den lyse sten.

En overdækket indgang der er asymmetrisk placeret i gavlen, giver huset karakter. Indgangspartiet med glas og et ovenlysvindue lukker lys ind i hall’en – VELUX vinduet er placeret lige ved garderobenichen. Det gode lysindfald kastes ind i alrummet via et stort speciellavet glasparti med glasdør.

To store børneværelser og et kontor har alle adgang fra hall’en. Herfra er der også adgang til husets rummelige børne- og gæstebadeværelse og til bryggerset, hvorfra der også er dør til haven. Hall’en fungerer som funktionsgang med to indbyggede skabsvægge, der hører til værelserne.

Mellem køkken og alrum er der en rå murstensvæg, som opdeler rummet uden at lukke af. Fra køkkenet er der adgang til viktualierummet. Alrummet er i direkte forbindelse med stuen. Et stort rum som giver utallige indretningsmuligheder og kan anvendes til festlige lejligheder, hvor der er mange mennesker.

Soveværelsesafdelingen har adgang til walk-in closet og eget rummeligt badeværelse med stort bordarrangement med to håndvaske, indmuret badekar og muret brusekabine. Væggene i brusekabinerne er beklædt med hvide, aflange klinker og der er glasdør som afskærmning.

Der er skrå lofter i hele huset og de fleste rum har terrassedøre ud til. Det skaber masser af lys og luft. En god detalje er brændeovnen placeret foran den rå murstensvæg – som kan nydes fra mange vinkler.

Husfakta
  • KFS Retro
  • Boligareal 188 m²
  • Vognly/redskabsrum 52 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 5.762 kWh
  • Energimærkningen A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.