Udvalgt hus
Januar 2013

Lækker og moderne Futura arkitektur

Dette månedens hus er opdelt i to sektioner, hvor den første rummer tre gode værelser, badeværelse, hall og bryggers og den anden køkken-alrum, stue og soveværelsesafdeling.

Huset er et KFS Futura på 150 m² med integreret vognly samt redskabsrum på 45 m² ved husets gavl. Vognlyets beklædning er i samme farve som vinduerne, som er antracitgrå træ/alu vinduer. Det danner derved en smuk kontrast til de jordfarvede mursten. Med den ensidige taghældning åbnes der ydermere op for den gode udsigt over byen.

Lige inden for hoveddøren bydes du velkommen med en lækker garderobeniche og adgang til badeværelse. To værelser er placeret ved den høje facade, hvoraf det ene har hems. De to sektioner adskilles af et stort glasparti med glasdør, som får lyset til at strømme på tværs. Bryggerset har adgang til køkkenet og fungerer således også som grovkøkken samtidig med, at der er udgang til østsiden, som kan anvendes til eksempelvis morgenterrasse og vasketøjophængning.

Materialevalget går igen i hele boligen. Lyse rolige materialer, med et tvist af varme, præger stilen. Gulvene er hvidkalkede børstede egetræsgulve og klinkerne er valgt i lys grå. Vægge og lofter er holdt hvide og understreger de stramme linjer. Væggene i brusenicherne er beklædt med hvide klinker. Lysindfald er prioriteret højt – store vinduespartier og højtsiddende vinduer, er suppleret med tre VELUX ovenlys. I stuegavlen er der placeret et stort vinduesparti, der kan betragtes som et maleri i sig selv.

Ud af mange gode detaljer kan nævnes postkassevæggen med integreret postkasse og plads til husnummer samt navneskilt. Den indbyggede reol/halvmur i facadesten, mellem alrum og stue, forener og adskiller.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 150 m²
  • Vognly/redskabsrum 45 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.