Månedens Hus Marts 2018
Byg & Bo 2018
Se alle billeder
Månedens Hus Marts 2018
Lækkert køkken-alrum
Se alle billeder
Månedens Hus Marts 2018
Væksthus i forbindelse med køkken-alrum
Se alle billeder
Månedens Hus Marts 2018
Træterrasse
Se alle billeder

Square arkitektur med væksthus

Huset er et KFS Square, som er en kubistisk og enkel arkitektur med fladt tag. Huset er 192 m²og har en garage på 43 m².

Mursten er WT108 Bark fra Wienerberger. Der er højt til loftet og ekstra højt i køkken-alrummet, som udvendigt er beklædt med aluminium. Klinkerne fra Buchtal er 60×60 cm og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. En rå murstensvæg i stuen sørger for sammenhæng mellem ude og inde, og det lækre egetræskøkken fra Invita bryder og gør hyggeligt.

Den skæve overdækkede indgang er funktionel. Det runde vindue er helt unikt. Det ene badeværelse er lavet luksuriøst med glasvæg, indbygget toilet, muret bænk og smuk mosaik. REFRAME i messing er – sammen med armaturerne fra Hans Grohe – prikken over i’et.

Dagslyset er prioriteret med vinduer fra Velfac model 200E. Indefra indrammer sorte smalle karme udsigten. Dagslyset øger vores livskvalitet og glasarealer åbner op mod den omkringliggende skov. Menneskers trivsel øges, når de lever med naturen. Her trækker vi det grønne ind og VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys.

Der er central adgang til et væksthus med to ovenlysvinduer, rå mursten og fine gulvtegl fra Randers Tegl. Her er plads til at nyde livet med adgang fra det store, rummelige køkken-alrum, hvor køkken-alrummet og træterrassen kan huse store sammenkomster.

Børneafdelingen har tre værelser og egen indgang. Der er integrerede skabe og depotet kan rumme både storindkøb, støvsuger og sko, som ikke bruges hver dag. I depotet er der lavet et kuffertrum under loftet, hvilket skaber ekstra opbevaringsplads.

Det unikke design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter. Arkitekten forestillede sig, hvordan livet i dette hjem leves. Vores filosofi er nemlig, at vi designer rammerne, så de lægger naturligt op til det liv, som du ønsker at leve – og så udfolder livet sig i høj grad som ønsket.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 192 m²
  • Garage 43 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimærkning A2020
  • Opførelsesår 2018

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.