Månedens Hus februar 2018
Villa i to etager
Se alle billeder
Månedens Hus februar 2018
Villa i to etager
Se alle billeder
Månedens Hus februar 2018
Villa i to etager
Se alle billeder

Minimalistisk og smuk Square arkitektur

Dette månedens hus har et kubistisk, spændende arkitektonisk udtryk. Det er grundmuret i to plan og beliggende på en skrånende grund.

Huset er et KFS Square med fladt tag. Huset er 210 m² og har en tilhørende garage på 35 m², hvorpå en lækker tagterrasse med glasværn er placeret. Det giver mulighed for, at familien kan nyde udsigten samtidig med, at de er lettere afskærmet. Den skrånende grund giver spændende muligheder for udnyttelse af det kuperede terræn.

Fra garagen er der direkte adgang til bryggerset, hvor opbevaringsplads er prioriteret højt, således det er funktionelt i familiens hverdag.

En åben hall byder hjemmets gæster velkommen, hvor trappen fører op til husets første sal. Trappen med trætrin er smuk i sig selv, men tilfører samtidig varme til den rå murstensvæg, hvor facadestenen er ført med ind og skaber et hyggeligt og spændende miljø.

I stueplan er værelsesafdelingen placeret med tre gode og ekstra rummelige værelser med et tilhørende pænt og lyst badeværelse. I hele huset er der valgt gipslofter, hvor akustiskfelter er isat i de fleste rum.

På første salen findes husets centrum – køkken-alrummet – hvor smukke og store vinduespartier lukker dagslyset ind. Det samme gør VELUX ovenlysvinduerne, som er en genial måde at få ekstra lys ind i rum, der har ekstra dybde. Det indbyder til ophold i længere tid, hvor den lette, fritstående ”træbro” ved køkkenøen er en ekstra fin detalje, som både giver kontrast til det hvide køkken, men samtidig også er praktisk i dagligdagen. Et andet praktisk element er viktualierummet, hvortil der er direkte adgang fra køkkenet.

Fra køkken-alrummet er der adgang til en separat stue – adskilt af den smukke murstensvæg, hvor store vinduer igen er isat. Der er ligeledes opført en muret bænk under det ene vindue, som er malet hvid. Sammen med de fine grå klinker på gulvet giver det et lyst hjem, man får lyst til at opholde sig i.

Der er ligeledes adgang til husets voksenafdeling fra køkken-alrummet, som består af et skønt badeværelse, et rummeligt soveværelse og et lækkert walk-in closet, som giver plads til garderoben.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 210 m²
  • Garageareal 35 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 7.266 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2016

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.