Udvalgt hus
Marts 2012

Rummelig og spændende Futura arkitektur

Dette månedens hus er veldisponeret med plads til den store familie. Det rummer rigtig mange lækre detaljer, som gør huset spændende, smukt og funktionelt.

Huset er et KFS Futura på 201 m² med integreret dobbelt vognly, stort redskabsrum og overdækket indgang, så man altid kan gå tørskoet fra bil til hus. Vognlyet er placeret, så det skærmer mod kig fra vej til have, og samtidig er det praktisk at komme til. Det er bygget i sort-malet træ og med fladt tag, som skaber en rigtig god kontrast til den ensidige taghældning, de varme mursten og zink inddækningen. Den markante, orange fordør kommer til sin ret under den overdækkede indgang, og er forløber for den røde tråd, der er gennemgående for indretningen og stilen i huset.

Når du træder indenfor, bliver du mødt af en lys hall, der giver adgang til et stort, rummeligt bryggers og her er opbevaring og plads vægtet højt. Både glasdør og vindue over døren giver et rigtig godt og lyst rum. Modsat bryggers er der en garderobe, hvor den bageste væg er i rå mursten. Denne er gennemgang til et godt badeværelse med brus. Endvidere er der fra hall’en adgang til husets fire store værelser og videre til husets hjerte – det store køkken-alrum. Et rigtig lækkert rum hvor alt er gennemtænkt til mindste detalje. Der er plads til hygge, leg og arbejde.

Husets viktualierum er placeret midt i køkkenet med let adgang fra arbejdspladsen ved køkkenbordet, og en hel funktions-skabsvæg er flot integreret. Der er stort skydedørsparti ved spiseplads og bredt vinduesparti og terrassedør ved arbejdspladsen i køkkenet, der fylder hele køkkenets bredde, og som giver rummet masser af lys fra begge sider. En arbejds- og hyggekrog, i form af bordplade ved siden af viktualierummet, giver en naturlig adskillelse mellem køkken og alrum.

Fra alrum er der adgang til en dejlig lys stue med et stort felt med rå mursten – delt af et bredt vandskuret felt på tværs, der skaber symmetri og ro i en stue med rigtig god rumfølelse. Der er højt til loftet og masser af lys med de store og de højtsiddende vinduer. Fra alrummet er der endvidere adgang til soveværelset, walk-in og et dejligt stort badeværelse med badekar og stor bruseniche.

Alle materialer er valgt med omhu, og der er lagt vægt på at skabe kontraster – orange fordør, garderobe med den rå murstensvæg, hvide vægge og lofter i gips med akustik for optimal lyd, lækre lyse klinker og lyst trægulv. Meget lyst og lækkert – og med kontrast i form af inventar med delvist sorte skabe, den rå murstensvæg i stuen og ikke mindst den orange bordplade ved viktalierummet i køkken-alrummet. Derudover er klinkerne på badeværelsesgulvene en lækker brun farve, der komplementerer de lyse materialer og tilfører varme. Stærke kontraster, der alle bunder i jordfarver, og sammen med lamper og billeder, skaber en helhed i huset.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 201 m²
  • Vognly/redskabsrum 46 m²
  • Overdækket indgang 11 m²
  • Varmeforsyningen naturgas
  • Energimæssig ydeevne 11.512 Kwh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.