Udvalgt hus
Marts 2010

Spændende og velindrettet Retro arkitektur

Dette månedens hus er jubilæumshuset for Retro arkitekturen. Huset har en yderst gennemtænkt indretning og skønne detaljer.

Huset er et KFS Retro på 179 m² med fritstående vognly og redskabsrum på 40 m². Huset er med overdækket/indskudt indgang, hoveddøren er med glaspartier på hver sin side og ovenover. 

En yderst gennemtænkt indretning med store fællesrum, seperat børne- og voksenafdeling og gode detaljer med ovenlys og indvendige glaspartier.

Man kommer ind i stor hall med skrålofter, som er gennemgående i hele huset. Huset er bygget op omkring den rummelige hall og sammenhængende køkken-alrum og stue. Fra hall’en er der adgang til bryggers, to børneværelser, kontor og gæste-/børnetoilet. Fra køkken-alrum-stue er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in og badeværelse. Huset har et stort køkken, hvor der er plads til hele familien.

En god detalje er de indbyggede skabe, der får hall’en til at fungere som en funktionsgang, hvor børnene i det daglige udnytter pladsen og børneværelserne og derved bliver endnu mere rummelige.

Huset er bygget i kvalitetsmaterialer og der er kun behov for minimal vedligeholdelse. Gulvene er træ- eller klinkegulve og der er rustiklofter i hele huset. Den udvendige facade er muret, taget er betontagsten og vindskedesten i gavlene og der er træ-alu vinduer. Alle vinduespartier langs facaderne går til gulv og de fleste er lavet som terrassedøre, hvilket skaber et flydende ude-inde miljø og en åbenhed, der trækker naturen med indenfor.

Husfakta
  • KFS Retro
  • Boligareal 179 m²
  • Vognly/redskabsrum 40 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2009

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.