Månedens hus
Maj 2010

Spændende og flot Gable arkitektur

Dette månedens hus har en virkelig smuk og harmonisk arkitektur. Det er opført i kvalitetsmaterialer, som giver et minimal behov for vedligeholdelse.

Huset er et KFS Gable på 176 m² med tilhørende vognly og redskabsrum på 46 m². Den udvendige facade er muret, taget er betontagsten og vindskedesten i gavlene og der er træ-alu vinduer. Alle vinduespartier langs facaderne går til gulv, og de fleste er lavet som terrassedøre, hvilket skaber et flydende ude-inde miljø og en åbenhed, der trækker naturen med indenfor.

Man kommer ind i entréen,  hvorfra der er videre adgang til det store bryggers og indgang til husets store samlingspunkt køkken-alrummet. Køkken-alrummet er stort og lyst med akustikfelter og to ovenlys vinduer, så rummet har et utrolig lækkert lysinfald, sammen med den store skydedør til terrassen.

Huset er yderst gennemtænkt indrettet med separat børne- og voksenafdeling med walk-through closet og gode detaljer med ovenlys og indvendige glaspartier. Fra køkken-alrum er der adgang til stue, kontor, voksenafdeling og børneafdeling med det store multirum til børnene.

Huset er bygget i kvalitetsmaterialer og der er kun behov for minimal vedligeholdelse. Gulvene er træ- eller klinkegulve og der er gipslofter i hele huset.

 

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 176 m²
  • Vognly/redskabsrum 46 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.350 kwh
  • Energimærkning A2
  • Opførelsesår 2010

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x