Månedens hus
Juni 2011

Karakteristisk og enkel Retro arkitektur

Dette månedens hus er karakteristisk med sit indhak i gavlen fra sokkel til tag, som giver en overdækket indgang, som skåner for regn og blæst. Der er et smukt og frit udsyn gennem hele huset.

Huset er et KFS Retro 165 m², som er vandskuret, har sorte træ-alu vinduer, zinksålbænke og et saddeltag, uden udhæng, med sorte betontagsten.

Når du træder ind i huset, bliver du ramt af det gennemgående lys, der præger hele boligen. Der er frit udsyn gennem hele huset, fra hoveddør til det store vinduesparti i stuen i den modsatte gavl.

Huset er indrettet med hall med direkte adgang til bryggers, der udover god opbevaringsplads og bordplads også indeholder alt husets teknik. En garderodeniche fungerer som gennemgang til bad 2. Tre gode værelser, alle på godt 10 m².

Fra hall’en er der videre adgang til køkken-alrummet. Disse er adskilt med et speciallavet glasparti, så man kan bevare det skønne lys gennem hele huset, og stadig lukke af til børneafdelingen. Køkkenet er holdt i hvidt og sort og har viktualierum for ekstra opbevaring.

I den store stue-alrum går alle vinduer helt til gulvet. Dette skaber et dejligt lysindfald og giver god rumfølelse, som bliver komplimenteret af de 15 graders skrå gipslofter i hele huset og akustikfelter i hele stue-alrum.

Fra stuen er der adgang til soveværelse med skabsvæg og herfra videre adgang til Bad 1, som har en dejlig stor bruseniche, med plads til eksempelvis bænk og håndklæder. Der er klinker på gulvet i begge badeværelser, bryggers, køkken og viktualierum. Farven på klinkerne er holdt i en lys jordfarve, som giver en god, varm kontrast til alt det hvide og sorte. Der er plankegulv i ask i hall og alrum-stue, som giver en flot gennemgående helhed til huset. I værelser og soveværelse er der aske-parket.

Alt i alt en meget lys Retro villa, der indbyder til masser af liv med de store gulvarealer, det fantastiske lys og de kvalitetsbevidste materialer, der kun kræver minimal vedligeholdelse.

Husfakta
  • KFS Retro
  • Boligareal 165 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Opførelsesår 2011

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x