Månedens hus
Maj 2011

Smuk og velindrettet Futura arkitektur

Dette månedens hus er kendetegnet ved ensidig taghældning, skrå lofter, højtsiddende smalle vinduer – og ikke mindst godt lysindfald – alle rum fremstår lyse og med masser af rummelighedsfølelse.

Huset er et KFS Futura på 173 m². Hertil kommer vognly og overdækket indgang på i alt 57,5 m², hvoraf 15 m² er isoleret redskabsrum. Murstenene er jordfarvede, træ/alu vinduerne er sorte som træbeklædningen, sålbænke og inddækning er udført i zink.

Der er indgang til husets hall via den overdækkede indgang. Herfra er der adgang  tilværelser, garderobeniche og gæste-/børnebadeværelse og bryggerset, som også har egen indgang fra østsiden af huset.

Fra den lyse og rummelige hall går du direkte til husets centrale rum; køkken-alrummet. Her er et stort køkken, viktualierum og glasparti ved spisebordspladsen. Alrummet er i åben forbindelse med den store, lyse stue. Fra stuen går du ind i forældreafdelingen, der rummer et lækkert soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse med badekar.

Klinkerne er antracitfarvede 60 x 60 cm klinker, i brusekabinerne er vægfliserne lysegrå smalle klinker fra samme serie, trægulvene er lyse asketræsgulve, væggene er hvide med glasfilt, der er gipslofter med akustikfelter i de rum, der har højst til loftet. Inventaret er enkelt og hvide med grå bordplader, der binder materialevalgene sammen.

Som gode detaljer kan blandt andet nævnes garderobenichen ved gæste-/børnebadeværelset, hvor gæster kan hænge overtøj og sætte deres ting, muligheden for fremtidig hems på børneværelserne, muligheden for at lave et langt bord ved at “dække igennem” i alrum-stue, hyggekrogen i køkkenet ved skænken, postkassemuren med det store husnummertal og cykelstativet udenfor, som sørger for at cyklerne har sin plads i dagligdagen, samt læ-vægge og plantekasse, der skaber miljø omkring bygningen med den nyetablerede have. Og ikke mindst boligens lysindfald.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 173 m²
  • Vognly/redskabsrum 47,5 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energimæssig ydeevne 1.887 kwh
  • Energimærkning A1
  • Opførelsesår 2011
Månedens huse
Bliv inspireret af arkitekturer, indretning og valg af materialer til dit drømmehus.

Alle huse er bygget af KFS.

Se alle månedens huse

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x