Udvalgt hus
Maj 2011

Smuk og velindrettet Futura arkitektur

Dette månedens hus er kendetegnet ved ensidig taghældning, skrå lofter, højtsiddende smalle vinduer – og ikke mindst godt lysindfald – alle rum fremstår lyse og med masser af rummelighedsfølelse.

Huset er et KFS Futura på 173 m². Hertil kommer vognly og overdækket indgang på i alt 57,5 m², hvoraf 15 m² er isoleret redskabsrum. Murstenene er jordfarvede, træ/alu vinduerne er sorte som træbeklædningen, sålbænke og inddækning er udført i zink.

Der er indgang til husets hall via den overdækkede indgang. Herfra er der adgang  tilværelser, garderobeniche og gæste-/børnebadeværelse og bryggerset, som også har egen indgang fra østsiden af huset.

Fra den lyse og rummelige hall går du direkte til husets centrale rum; køkken-alrummet. Her er et stort køkken, viktualierum og glasparti ved spisebordspladsen. Alrummet er i åben forbindelse med den store, lyse stue. Fra stuen går du ind i forældreafdelingen, der rummer et lækkert soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse med badekar.

Klinkerne er antracitfarvede 60 x 60 cm klinker, i brusekabinerne er vægfliserne lysegrå smalle klinker fra samme serie, trægulvene er lyse asketræsgulve, væggene er hvide med glasfilt, der er gipslofter med akustikfelter i de rum, der har højst til loftet. Inventaret er enkelt og hvide med grå bordplader, der binder materialevalgene sammen.

Som gode detaljer kan blandt andet nævnes garderobenichen ved gæste-/børnebadeværelset, hvor gæster kan hænge overtøj og sætte deres ting, muligheden for fremtidig hems på børneværelserne, muligheden for at lave et langt bord ved at “dække igennem” i alrum-stue, hyggekrogen i køkkenet ved skænken, postkassemuren med det store husnummertal og cykelstativet udenfor, som sørger for at cyklerne har sin plads i dagligdagen, samt læ-vægge og plantekasse, der skaber miljø omkring bygningen med den nyetablerede have. Og ikke mindst boligens lysindfald.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 173 m²
  • Vognly/redskabsrum 47,5 m²
  • Varmeforsyningen jordvarme
  • Energimæssig ydeevne 1.887 kwh
  • Energimærkning A1
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.