Månedens Hus juli 2016
Square med hjørnevinduer
Se alle billeder
Månedens Hus juli 2016
Villa med udsigt
Se alle billeder
Månedens Hus juli 2016
Lyst køkken-alrum
Se alle billeder

Klassisk og smuk Square arkitektur

Dette månedens hus er opdelt i to sektioner med forskellige loftshøjder, hvilket giver en spændende rumfornemmelse, gode opbevaringsmuligheder og lækkert lysindfald.

Huset er et KFS Square på 196 m². Den ene sektion indeholder hall, bryggers, køkken-alrum, soveværelse, walk-in og badeværelse – her er en loftshøjde på cirka 3 meter. Den anden sektion rummer funktionsgang, walk in til børnene, hemmeligt-rum og tre store børneværelser med eget badeværelse – her er en loftshøjde på cirka 2,4 meter.

Som et tredje tag-niveau er vognlyet skudt ind på den høje facade. En smal let konstruktion dækker over både biler, redskabsrum og overdækket indgang. Stålsøjlerne er firkantet og understreger arkitekturen samtidig med, at de matcher husets zinksålbænke og taginddækningen, der også er i zink.

Murstene er lyse jordfarvede, som giver en fin kontrast til de mørke træ-alu vinduer fra Velfac og sortmalet KFS plank som beklædning på redskabsrummet. Gulvene er lyse klinker, og de børstede egetræs trægulve giver, sammen med de glatte vægge og de hvide gipslofter, et superfint skandinavisk look.

God opbevaringsplads og lækkert lysindfald er et gennemgående fokus i boligen! Husets tekniske installationer er gemt i det hemmelige rum og frigør derved plads i bryggerset. Børnene har deres egen garderobe og samtidig store værelser. Derudover er der viktualierum og stort walk-in i voksenafdelingen. Skydedøre til haven og store facadevinduer trækker lys ind i huset og hjørnevinduerne er en lækker detaljer. Også 3 VELUX ovenlys giver dagslys og ventilationsmulighed.

Læg også mærke til glaspartiet der deler lyset mellem hall og alrum, cisternerne der er skjulte og de sorte vinduesrammer indvendigt, som skaber miljø og hygge til det lyse look.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 196 m²
  • Vognly m. redskabsrum 56,5 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 6.487,6 kWh
  • Energimærkning BR10
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.