Månedens hus
Juni 2016

Stor og luksuriøs Square arkitektur

Dette månedens hus indeholder fine detaljer, og med ekstra loftshøjde i hele boligen, er det et rart sted at opholde sig.

Huset er et KFS Square på 199 m² med en tilhørende dobbelt garage på 59 m². Huset er opført med ’fladt’ tag, der giver et kubistisk, smukt udtryk.

Der er én indgang med kombineret entré og bryggers. Herfra bevæger man sig videre ind i hall’en, som leder til en værelsesafdeling med tre store værelser og et lækkert badeværelse.

Køkken-alrummet har adgang til et funktionelt viktualierum samt stue og kontor/multirum. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling med soveværelse, walk-in samt badeværelse med badekar.

Huset er opført i jordfarvede mursten, mørke træ/alu vinduer, smuk zinkinddækning og zinksålbænke. Indvendigt er der valgt store kvadratiske lyse klinker, hvide troldtekt lofter, hvidt køkken og lyst plankelaminat. Vinduesrammerne er sorte indvendigt – en kontrast til det lyse, som giver kant og skaber hygge. I garagen er der mørke klinker på gulvet – og der indbydes til anvendelse til andet end biler i hverdagen.

Der er tænkt over opbevaringsplads. Alle værelser har indbyggede skabe og der er både walk-in og viktualierum. Optimalt lysindfald er sikret med store facadevinduer og ovenlys fra VELUX. Af gode detaljer kan desuden nævnes smalle aflange klinker på væggene i brusekabinerne, nicher til shampoo og en stikkontakt skjult under bordpladen på køkkenøen – ideelt til computeren eller når iPad’en skal oplades.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 199 m²
  • Garageareal 59 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.994,8 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015
Månedens huse
Bliv inspireret af arkitekturer, indretning og valg af materialer til dit drømmehus.

Alle huse er bygget af KFS.

Se alle månedens huse

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x