Månedens hus
Juni 2016

Stor og luksuriøs Square arkitektur

Dette månedens hus indeholder fine detaljer, og med ekstra loftshøjde i hele boligen, er det et rart sted at opholde sig.

Huset er et KFS Square på 199 m² med en tilhørende dobbelt garage på 59 m². Huset er opført med ’fladt’ tag, der giver et kubistisk, smukt udtryk.

Der er én indgang med kombineret entré og bryggers. Herfra bevæger man sig videre ind i hall’en, som leder til en værelsesafdeling med tre store værelser og et lækkert badeværelse.

Køkken-alrummet har adgang til et funktionelt viktualierum samt stue og kontor/multirum. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling med soveværelse, walk-in samt badeværelse med badekar.

Huset er opført i jordfarvede mursten, mørke træ/alu vinduer, smuk zinkinddækning og zinksålbænke. Indvendigt er der valgt store kvadratiske lyse klinker, hvide troldtekt lofter, hvidt køkken og lyst plankelaminat. Vinduesrammerne er sorte indvendigt – en kontrast til det lyse, som giver kant og skaber hygge. I garagen er der mørke klinker på gulvet – og der indbydes til anvendelse til andet end biler i hverdagen.

Der er tænkt over opbevaringsplads. Alle værelser har indbyggede skabe og der er både walk-in og viktualierum. Optimalt lysindfald er sikret med store facadevinduer og ovenlys fra VELUX. Af gode detaljer kan desuden nævnes smalle aflange klinker på væggene i brusekabinerne, nicher til shampoo og en stikkontakt skjult under bordpladen på køkkenøen – ideelt til computeren eller når iPad’en skal oplades.

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 199 m²
  • Garageareal 59 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.994,8 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x