Månedens Hus August 2016
Villa med ovenlys og hemse
Se alle billeder
Månedens Hus August 2016
Køkken-alrum med ovenlys
Se alle billeder
Månedens Hus August 2016
Stue med svalegang
Se alle billeder
Månedens Hus August 2016
Børneværelse med hems
Se alle billeder

Lækkert og gennemtænkt Gable arkitektur

Dette månedens hus er helt unikt. Det er opført i et plan med en indskudt etage og en masse fede detaljer og graffiti malerier på væggene.

Huset er et KFS Gable på 208 m² og hertil 38 m² garage, som er integreret med direkte adgang til hall’en. Taget er saddeltag med tagpap og listetækning, murstenen er mørkegrå med spil og der er arkitekttagrender og zinkinddækning i gavlene. Murede sålbænke er med til at give det gedigne look.

En rød fordør byder velkommen til en rummelig hall, hvor der er adgang til køkken-alrum. Læg mærke til den smarte detalje til sko og jakker. I køkkenet er der god plads! Her er barstole og adgang til viktualierum og morgenterrassen. Alrummet flyder over i stuen – kun adskilt af husets helt unikke skulpturelle trappe i rå mursten med flere fine nicher. Konstruktionen danner også rammen om et fint nærkontor, som er tæt på det hele og alligevel lidt for sig selv.

Fra stuen kommer man i voksenafdelingen, der rummet masser af skabsplads samt detaljer med rå mursten og murede sengehylde. Der er åben forbindelse til badeværelse med badekar, indbygget toilet og stor brusekabine med muret niche til shampoo. Trappen leder op til den indskudte etage med et repos og adgang til multirum og kontor. I den anden ende af huset er der en stor børneafdeling med rummelige værelser med hems – dertil multirum og badeværelse med brus.

Dagslys er prioriteret højt! Der er VELUX vinduer, som giver prikken over i’et og som giver mulighed for ventilation. Huset er grundmuret, lofter er gips med akustikfelter. Klinker og trælaminat på gulvene. En sjov detalje er de sorte toiletbræt på begge badeværelser. Funktionaliteten er også i top i huset. Blandt andet i garagen, hvor der, ud over god plads til bil og cykler, er lavet fast trappe med opgang til kuffertrum.

Læg mærke til graffiti malerier på væggene flere steder! #helepakken

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 208 m²
  • Garageareal 38 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Opførelsesår 2012

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.