Månedens hus
April 2016

Klassisk og detaljeorienteret Globe arkitektur

Dette månedens hus indeholder fine håndværksmæssige detaljer – det fremgår blandt andet af de murede søjler.

Huset er et KFS Globe på 170 m² med et dobbelt integreret vognly med tilhørende redskabsrum. De murede søjler danner rammen omkring den lækre overdækkede terrasse.

Huset indeholder hall, bryggers, badeværelser og to børneværelser. Man går direkte fra vognlyet til en rummelig hall, hvor der er lavet en fin garderobeniche med skabe og bøjlestang. Fra hall’en er der også adgang til husets viktualierum.

Køkken-alrummet kan rumme mange mennesker. Det er husets største rum – husets hjerte. Herfra kan du gå direkte ud på den overdækkede terrasse, eller du kan gå til stue, kontor og til soveværelsesafdelingen, hvor der er et walk-through og badeværelse.

Materialevalgene er gennemgående. Murstenene er lyse med spil, vinduer er træ-alu vinduer i antracitfarve, der passer træbeklædningen på redskabsrummet og stenfarven. Tagrender og nedløb er i zink, og taget er sorte betontagsten.

Indvendigt er gulvene 30×60 cm klinker, egetræsgulve og tæpper i lys grå. Loftet er hvidpigmenteret granrustiklofter og der er gennemtænkt belysning med blandt andet spots. Køkken-alrummet har skrå lofter og lysindfald fra hele tre sider. Det skaber en rumfølelse, der er helt unik.

Af gode detaljer kan nævnes; barstole ved køkkenøen, murede hylder i begge brusenicher og glasdør med både sideparti og overparti i glas. Herved deles lyset mellem køkken-alrum og hall.

Husfakta
  • KFS Globe
  • Boligareal 170 m²
  • Vognly/redskabsrum 51 m² + 17 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8.653 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2014

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x