Månedens hus
Marts 2016

Spændende og rummelig ONE&ahalf arkitektur

Dette månedens hus er vores første ONE&ahalf. Denne husmodel er et 1½ plans hus, hvor man fra første salen kan kigge ned i køkken-alrummet.

Huset er et KFS ONE&ahalf på 198 m² med et tilhørende vognly inklusiv redskabsrum. Vognlyet er bygget med fladt tag, og der er lavet en overdækket indgang, så du kan gå tørskoet fra bil til hus. Vognlyet er bygget ved siden af huset, og det 20 m² store redskabsrum opdeler indkørsel og en lækker hyggelig sydvest-vendt gårdhave. Terrassen består af både træterrasse og havefliser, der bløder arkitekturens stramme linjer op.

Huset indeholder hall, funktionsgang med masser af skabsplads, bryggers lige ved hoveddøren. Der er to værelser og badeværelse, soveværelsesafdeling med walk-in og luksus badeværelse, rummeligt køkken-alrum, stor stue og et lækkert multirum, som kan anvendes til kontor, fællesrum, hjemmearbejde – eller hvad ellers der kan passe til den enkelte.

Materialevalget er moderne med klinker og plankelaminat, hvide vægge og lyse træbetonlofter, som skaber en fantastisk akustik. Trappen er med hvidmalede vanger og naturolieret egetræstrin. Der er valgt unidrain designafløb og glasbruseløsning. Dørplader og vinduesrammer er lysegrå, og bryder på den måde med det hvide, og binder indretningen sammen. Murstenene er jordfarvede og det udvendige træ er varmebehandlet og olieret.

I køkken-alrummet er der en stor rå murstensgavl, som samler rummet og trækker det udvendige materialevalg med indenfor.

I husets midterlinje er der gennemgående lys og kig gennem hele huset. Godt dagslys er også prioriteret i både børneværelser med store vinduer, fire lækre ovenlysvinduer, skydedør til terrassen og et kæmpe stort vindue i husets gavl, som i sig selv er en super fed detalje.

Huset er et lavenergihus opført yderst velisoleret med lambda 32 isolering, tre-lags vinduesglas i både facadevinduer og ovenlysvinduer og lavenergifundamenter.

Husfakta
  • KFS ONE&ahalf
  • Boligareal 198 m²
  • Vognly/redskabsrum 60 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 33,8 kWh
  • Energimærkning A2015
  • Opførelsesår 2016
Månedens huse
Bliv inspireret af arkitekturer, indretning og valg af materialer til dit drømmehus.

Alle huse er bygget af KFS.

Se alle månedens huse

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x