Kælder, skrånende grunde og huse i flere plan

Hver enkelt arkitektur kan opføres med kælder, på en skrånende grund og i flere plan. Kig med i gallerierne nedenfor og læs mere i vores guide til byggeri på skrånende grunde her.

Alle KFS hjem designes individuelt til byggegrunden og til den eller de mennesker, der skal bo og leve i huset. Rettere sagt; der er ingen begrænsninger!

Hvis det hus, du drømmer om at bygge, ikke passer ind i nogle af vores arkitekturer, så er dette ej heller en begrænsning. Arkitekturen på sådan et hus kalder vi Unique.

Unique er betegnelsen for en villa, hvor arkitekturen er fuldstændig unik og helt individuel. Her imødekommer vi de mest individuelle krav, og der er ingen begrænsninger.

 

Kælder
Hus med kælder

En kælder vælges ofte, når terrænet skråner. Hvis terrænet er lavest mod vejen, integreres vognly eller garage ofte i kælderen. Hvorimod værelser og multirum ofte placeres i kælderen, hvis terrænet er lavest i havesiden.

Skrånende grund
Kuperet terræn

Det kuperede terræn åbner op for en masse fantastiske muligheder, men der er også mange ting, du bør tage højde for. Vi har god erfaring med at tegne, planlægge og opføre byggeri på skrånende grunde.

Flere plan
Forskudt niveau

Har du udsigt eller drømmer du om tagterrasse?  Så byg et hus i flere plan – på den måde fylder huset også mindre på din byggegrund.

Du kan også bygge i forskudte niveauer eller i parterre, hvis din grund skråner, og du godt kan lide, udvendige og indvendige, niveauer og trapper.

Vores
8 arkitekturer
Arkitekturen kan bygges med en kælder, på en skrånende grund og med flere etager. Læs mere

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.