Månedens Hus November 2016
Idyllisk hus på landet
Se alle billeder
Månedens Hus November 2016
Idyllisk hus på landet
Se alle billeder
Månedens Hus November 2016
Hyggeligt køkken-alrum
Se alle billeder

Unik og stilren Gable arkitektur

Dette månedens hus er æstetisk gennemtænkt. Det bærer præg af, at kunden helt fra begyndelsen har vidst hvilken stil og stemning, der skulle skabes.

Huset er et KFS Gable på 200 m². Huset er opført i lyse sandfarvede mursten, vinduerne er sorte med sprosser. Der er murede gavle og gesimser. Taget er sort og der er valgt arkitekttagrender i zink. Husets facader prydes også af skodder og den grønne farve på fordøren passer perfekt til naturen, samtidig med at den bryder med ’det nye’ og er med til at give huset kant. Indgangspartiet er overdækket med en lille ’tilbygning’ med runde limtræssøjler.

Ved siden af huset er opført et stort fritliggende vognly med plads til tre biler og et rummeligt redskabsrum. En stor overdækket terrasse er sat sammen med huset, hvor der er adgang direkte fra soveværelset. Det store uderum giver huset ekstra funktioner på alle årstider.

En stor hall byder velkommen med store dobbeltdøre og glaspartier udefra. Herfra er der adgang til bryggers samt et stort lækkert badeværelse. Hvis du fortsætter ligeud, kommer du til husets centrale rum – køkken-alrummet. Fra køkken-alrum er der adgang til soveværelse med walk-through og badeværelset, som også er tilgængeligt fra husets hall. Køkken-alrummet hænger sammen med stuen, kun adskilt af en lækker rustik skydedør i gammelt look. Udefra og fra stuen kan husets anden afdeling tilgås. Her er baggang, depot, to store værelser og badeværelse med brus.

Det skakternede gulv i husets hall giver stemning og plads til forskellighed! Klinkerne er lyse og neutrale og der er valgt troldtektlofter for en god akustik. Køkkenet er hvidt og køkkenøen er i lyst træ og bindes sammen med træbordpladerne og spisebordet i træ. Gulve i stue og værelser er egeplanker og giver blødhed og hygge.

Huset har mange glaspartier til gulv og terrassedøre, som åbner op og trækker naturen indenfor. Der er loft til kip i køkken-alrum og stue – en fantastisk rumfølelse!

Gå på opdagelse og læg også mærke til brændeovnen, den store smukke skydedør til stuen, vaske og spejle på det store badeværelse og den smarte skoniche som er et bevis for, at der også er tænkt på funktionaliteten. Den gennemgående rå murstensvæg i gamle mursten er et kunststykke i sig selv.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 200 m²
  • Vognly m. redskabsrum 80 m²
  • Varmeforsyning jordvarme
  • Energimæssig ydeevne 2.790 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2015

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.