Månedens hus
December 2016

Smuk og funktionel Square arkitektur

Årets sidste månedens hus er velindrettet. Huset er opført i grå-brune mursten og har træ-alu vinduer, der kræver minimal vedligehold.

Huset er et KFS Square-hus på 185 m² med inddækning og sålbænke i sort skifer. Et integreret vognly med redskabsrum er påbygget og den korte afstand fra bil til fordør er overdækket.

Der er to forskydninger i taget. Loftshøjden er henholdsvis to, fire og tre meter og midtersektionen indeholder et lækkert, lyst og meget rummeligt køkken-alrum. Læg mærke til de høje smalle glaspartier i køkkensektionen og det store vindue med overparti ved spisebordet.

Huset indeholder stue og voksenafdeling med mellemgang, walk-in og eget badeværelse med badekar. I den anden sektion er der hall, bryggers, samt tre værelser og gæste-/børnebadeværelse. En skæn detalje er viktualierummet, der har direkte adgang fra køkkenet.

Materialevalget er varmt og hvidt. Som kontrast til de hvide vægge og de hvide træbeton lofter, er der valgt en varm sandfarvet klinke og laminatplankegulve i en mørkere farve. Køkkenet er med inventar i delvis træstruktur og hvid.

Ud for stuen er der bygget en stor overdækket terrasse, der ligesom vognlyet har firkantede galvaniserede stålsøjler. Huset har to ovenlysvinduer som skaber et fantastisk lysmiljø – og lys øger livskvalitet!

Husfakta
  • KFS Square
  • Boligareal 185 m²
  • Vognly m. redskabsrum 54 m²
  • Overdækket terrasse 20 m²
  • Varmeforsyning fjernvarme
  • Energimæssig ydeevne 8584 kWh
  • Energimærkning A2010
  • Opførelsesår 2016

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x