Månedens hus maj 2019
KFS Futura med fokus på detaljer
Se alle billeder
inspirerende villa med flot farveskala
Se alle billeder
- og smukke materialevalg
Se alle billeder

Spændende og indbydende Futura arkitektur

Dette Månedens Hus er gennemført ned til mindste detalje. Der er kræset for materialevalget og den efterfølgende indretning.

Huset er et KFS Futura på 195 veludnyttede kvadratmeter. Hertil kommer et smukt vognly og redskabsrum på i alt 45 m2 beklædt med brunimprægneret Frøslev træ. Den lyse mursten kommer til sin ret med valget af en gråhvid funktionsmørtel, hvor de sorte vinduesrammer står i skarp kontrast hertil. Det skaber, sammen med de enkelte træfelter, et smukt og sammenhængende udtryk.

Den lille forskydning i arkitekturen giver plads til en overdækket indgang, så du kan gå tørskoet ind. En fin detalje er den valgte hoveddør i en støvet blå.

Huset rummer en god og funktionel grundplan, hvor du bydes velkommen indenfor i familiens rummelige hall, hvorfra der er videre adgang til et praktisk bryggers, et kontor og en funktionsgang med tre gode værelser og familiens ene badeværelse. Der er tænkt i opbevaringsplads, hvor der er indbyggede skabe i alle værelser.

Fra hall’en er der adgang til husets primære opholdsrum. Her er der igen arbejdet med niveauforskellene, hvor du føres ned ad et par trin til køkken-alrummet, hvilket giver rummet en større loftshøjde. Køkken-alrummet er velindrettet og indbyder til mange timers hyggeligt samvær. Stuen er lettere afskærmet fra køkken-alrummet, hvilket er med til at understrege stuens funktion og gøre den ekstra hyggelig.

Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder alt, hvad hjertet begærer. En praktisk skabsvæg, et skønt badeværelse og et lækkert walk-in.

Indvendigt er materialevalgene gennemgående. Der er tænkt over enhver detalje, og arbejdet med farver i indretningen tilfører varme og personlighed til hjemmet. Der er farver i alle rum, hvilket skaber glæde og binder rummene sammen. Bemærk selv de smukke grønne/blålige klinker i brusenichen.

Den ensidige taghældning og de store vinduespartier til gulv understreger ligeledes husets rummelighed, som også åbner op ud til. Udenfor er der arbejdet med niveauforskelle på stenterrassen. Det giver et skønt udemiljø, hvor forskydningen i arkitekturen igen har givet plads til en overdækning – her en lækker overdækket terrasse.

Gennem hele huset fornemmer du en rød tråd, hvor der gennem hele bygge- og indretningsprocessen har været fokus på at skabe nogle skønne og hyggelige rammer for familien. Det har resulteret i et utroligt livsglad hjem med masser af skønne farver.

Husfakta
 • KFS Futura
 • Boligareal 195 m²
 • Vognly 45 m² - heraf redskabsrum på 16 m²
 • Overdækket terrasse på 22 m²
 • Mursten er W109 Hvid marmor fra Wienerberger
 • Træfelter på facade er beklædt med brunimprægneret
 • 3 x VELUX ovenlysvindue 90x90 cm faste partier
 • Loft træbeton - ultra fin, hvid
 • Klinker på gulv: Concrete Grey 60x60 cm fra Mosaikhjørnet
 • Klinker i brusenicher: Natural Copper 60x60 cm fra Mosaikhjørnet
 • Varmeforsyningen fjernvarme
 • Energiklasse 2020
 • Opførelsesår 2018

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.