Månedens Hus Maj 2018
Tidsløs Gable arkitektur
Se alle billeder

Tidløs og indbydende Gable arkitektur

Dette månedens hus er velindrettet og smukt. Materialevalget, både indvendigt og udvendigt, er gennemtænkt og funktionaliteten er i top. Det er tilmed til salg her.

Huset er et KFS Gable på 160 m². I forgrunden er er bygget et vognly med integreret redskabsrum, der giver mulighed for ekstra opbevaringsplads. I forlængelse heraf er selve husets indgangsparti, som byder dig velkommen indenfor.

Huset har tre murede gavle med 30 graders taghældning. Indvendigt er materialevalget gennemgående, og understreger den minimalistiske stil, med lyse klinker, hvidt inventar og troldtekt lofter, hvor sidstnævnte giver en fantastisk akustik. Der er placeret spots i entréen og køkken-alrummet, hvilket giver et godt lys.

Huset rummer en god og funktionel grundplan. Du kommer ind i en lys entré, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og to gode værelser, der kan agere børne-/ungdomsafdeling. En fin detalje i entréen er murstenvæggen i nichen mellem bryggers og det ene værelse, som skaber den perfekte afskærmede plads til eksempelvis en bænk og en bøjlestang.

De lave vinduer i værelserne gør, at det er nemt at skabe sig et overblik over, hvad der foregår udenfor. De to store, firkantede vinduer i køkken-alrum og stue fungerer godt som hyggekroge med siddepladser.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. De skrå lofter, samt de store vinduespartier til gulv, understreger husets rummelighed. Fra køkken-alrummet er der adgang til et kontor, som også kan bruges som børneværelse.

I forbindelse med køkken-alrummet ligger ligeledes den hyggelige stue, hvor der er plads til afslapning. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, en garderobevæg og et badeværelse. I begge badeværelser er der murede hylder i brusenichen, som gør, at du ikke skal tænke på opbevaringsløsninger til dine toiletartikler.

Huset er tilmed til salg og indflytningsklar. Læs mere her.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 160 m²
  • Taghældning 30 grader
  • Opførelsesår 2018

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x