Udvalgt hus
Maj 2014

Gennemtænkt og smuk Futura arkitektur

Dette månedens hus rummer mange skønne detaljer, hvor rummelighed, lysindfald, opbevaring og funktionalitet er prioriteret højt.

Huset er et KFS Futura i ét plan på 211 m² med et tilhørende vognly og redskabsrum på 75 m². Huset har ensidig taghældning, og for at bryde linjerne er overdækkede arealer og redskabsrum påbygget med et fladt tag.

Huset indeholder hall, stort bryggers, funktionsgang, depot og tre gode værelser, gæste- og børnebadeværelse med brus, voksenafdeling med masser af skabsplads og lækkert badeværelse, rummeligt køkken-alrum, viktualierum og stue.

Huset er opført i lysegrå mursten, sorte træ-alu vinduer, sålbænke og taginddækning i forpatineret zink. Der er opmuret en postkassevæg, der også fungerer som skjuler for affalds-containere og binder huset og haven sammen.

Der er VELUX ovenlys i hall, bryggers, funktionsgang og bad 2. Disse er udstyret med motor og regnsensor og de styres let med fjernbetjening – på den måde er de super gode til ventilation.

Hall’en og alrummet er adskilt af et stort glasparti, der lader lyset strømme igennem boligen, og der er kig direkte fra fordør og ud i haven. Fra køkkenet er der udgang til morgenterrassen, og der er adgang til have og overdækket terrasse fra både alrum og stue. Over taget på den overdækkede terrasse kaster højtsiddende, smalle aflange vinduespartier dagslys ind i stuen.

Der er mange gode detaljer. I køkkenet er der lavet en lækker bardisk, som skaber hyggestemning, og er en god funkton til både børn og voksne. Der er en muret bænk i bad 2, som fungerer godt til eksempelvis badekar til de mindste. Der er hylder i begge brusekabiner, og cisterner til toiletterne er skjulte. I bad 1 er der en glasvæg til brusekabinen og den del af cisternevæggen, der ikke er udnyttet til cisterne, rummer et indbygget skab. En muret bænk i hall’en åbner op mod funktionsgangen, og der er murede nicher, hvor man kan smide nøgler, solbriller osv. I stuen er der et stort vinduesparti med brøstning, der både er anvendelig til eksempelvis planter eller det kan bruges som bænk.

Husfakta
  • KFS Futura
  • Boligareal 211 m²
  • Vognly 75 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energiforbrug 9.910 kWh
  • Opførelsesår 2013

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.