Månedens Hus Januar 2020
KFS Futura AllinONE
Se alle billeder
Månedens Hus Januar 2020
KFS Futura AllinONE
Se alle billeder
Månedens Hus Januar 2020
KFS Futura AllinONE
Se alle billeder

Brigitta og Martin købte et færdigt AllinONE hus

Læs om deres proces, overvejelser omkring og oplevelse af at købe og bo i et KFS AllinONE hus.

 

Hvem bor i boligen?

Brigitta (33), Martin (39) og Viggo (7 mdr.).

 

I har købt et færdigt KFS AllinONE hus og har derfor ikke selv været involveret i design- og byggeprocessen. Hvorfor valgte I denne løsning?

Det var det hurtigste og nemmeste. Vi skulle sælge vores lejlighed i Aalborg og havde brug for at få lukket vores boligsituation, da vi ventede vores søn, som skulle fødes i juli.

Vi var lidt under tidspres og var rundt at se flere forskellige huse til salg, men ville gerne prøve noget andet. Så vi kom til Støvring for at se Byg Nordjysk byggeudstillingen, hvor vi så KFS´ kvaliteter.

På Byg Nordjysk blev vi interesserede i både KFS´ udstillingshus og i et af de andre huse på byggeudstillingen. Vi var mest varme på KFS huset pga. det flotte design og det unikke særpræg, som kendetegner KFS´ byggestil. Det syntes vi var spændende – og huset fremstod også mere eksklusivt og lækkert.

 

Hvordan var jeres oplevelse af at købe et færdigt AllinONE hus?

Vi kom i dialog med byggerådgiver Jonas Bank Olesen og var nede at se de to Byg Nordjysk udstillingshuse, som vi havde i spil, af flere omgange.  

Jonas tog udgangspunkt i vores behov og spurgte ”Hvad er det ved konkurrentens hus, som tiltrækker jer? Hvad er det der gør, at I står og veksler?”

Det var tydeligt, at der ingen agenda var. Jonas tog udgangspunkt i vores behov. Det var kundefokus!

Konkurrentens hus var lidt større og der var nogle praktiske funktioner inkorporeret i det. Så Jonas tog os med og introducerede os for et tredje hus, som vi endte med at købe. Huset stod netop færdigmalet, men var, i modsætning til de to udstillingshuse, ikke møbleret. 

Det var en ahaoplevelse for os, at her fik vi det bedste fra to verdener. Uden at vi havde nogle bekymringer eller overvejelser omkring, at det var en ”færdigpakke” vi købte.

Vi oplevede af KFS var rimelige i forhandlingerne. Herunder ikke kun pris, men også omkring overtagelse. Vi fik en indflytningsdato, der lå næsten 2,5 måned før vi skulle betale huset. Det gjorde, at vi fik luft til at få en god start i huset.

Vi købte huset inden byggeriet var færdigmeldt, hvilket gjorde det muligt for KFS at give os nogle vilkår med, som ikke var standard. Vi fik de samme rettigheder i forhold til eftersyn og garanti, som hvis det havde været et byggeprojekt. Vores uvildige køberrådgiver fortalte os, at det var en lille ad on. Det kan lægges ind under den fleksibilitet, som vi oplevede hos KFS.  

 

Hvordan er tilværelsen i jeres nye hus? Har rammerne påvirket jeres trivsel og livskvalitet?

Super god! Jeg (Martin) tror på, at indeklima og omgivelser er vigtige for menneskers trivsel – og jeg synes, at KFS huse leverer begge dele. Indeklimaet er som det skal være i et moderne hus. Men der er også noget omkring at kvaliteten af byggeriet skaber bedre rammer for, at man kan leve et godt liv i huset. Det er afgørende for min trivsel, at kvaliteten er i orden.

Funktionalitet, æstetik og kvalitet hænger sammen. Man kan godt se, at huset ikke bare er en standardløsning. Der er nogen der har tænkt over, hvordan det her hus bliver bedst muligt til den her grund.

Husfakta
 • KFS Futura
 • Boligareal: 175 m2
 • Overdækket: 17,4 m2
 • Vognly inkl. redskabsrum 70 m2
 • Mursten PT 447 Flint fra Wienerberger
 • Sålbænke i naturzink
 • Vinduer Velfac 200 Energy
 • 2 VELUX ovenlysvinduer 90x90 cm med integra.
 • Lofter i træbeton - ultrafin, hvid.
 • Klinker 60x60 cm - Concrete White fra Mosaikhjørnet
 • Laminatgulve Gran Via Tritty 100 fra Haro. Eg Jubilé Natur art. nr. 534 456.
 • Indvendige glatte, hvide døre fra Swedoor
 • Inventar og hårde hvidevarer fra Invita
 • Toiletter fra Duravit
 • Armaturer fra Børma
 • 1,4 kw solcelleanlæg
 • Ventilation Nilan Comfort

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.