Månedens hus februar 2019
KFS Futura hus på 185 m2
Se alle billeder

Smuk og indbydende Futura arkitektur

Dette månedens hus er har med sin ensidige taghældning en fantastisk rumfordeling. Det er veldisponeret og indrettet hyggeligt med skønne, lyse og varme materialer.

Huset er et KFS Futura på 185 m2 med tilhørende garage på 60,3 m2, der er bygget på huset i en vinkel, således den er blevet en integreret del af huset, med nem adgang til husets bryggers.

Huset er opført i lyse mursten med et spil, der står godt til de grå/blålige træ-alu vinduer. Der er isat to VELUX ovenlysvinduer, der giver et fantastisk, indirekte lys i det store køkken-alrum.

Det første du møder er den rummelige garage. Lettere rykket tilbage herfra møder du hovedindgangen, hvor du bydes velkommen i en mindre og hyggelig entré. Herfra kan du tilgå bryggerset samt en hall i åben forbindelse med det lækre aktivitetsrum. Fra hall’en tilgår du også to skønne værelser med integreret skabsplads, et stort kontor og et badeværelse.

Hall’en fører videre ind i køkken-alrummet, som sammen med stuen, udgør husets hjerte. De indbyder til samvær og hyggelige stunder – her får du lyst til at opholde dig i længere tid. De to primære opholdsrum er lettere adskilt af en halvmur, som understreger rummenes forskellige funktioner. Vinduerne til gulv i alrummet og stuen giver et helt fantastisk dagslys, som kan være med til at øge vores livskvalitet.

Det lyse, hvide køkken er u-formet, hvilket giver en god arbejdsplads, idet du har de fleste ting tæt på dig under madlavningen. Ved siden af køleskabet har du indgangen til husets viktualierum, som giver ekstra opbevaringsplads.

Fra stuen kommer du til husets voksenafdeling, som indeholder et skønt soveværelse med en praktisk skabsvæg. I forlængelse heraf tilgås husets andet badeværelse, hvor der er blevet plads til en pusleplads.

Huset er opført med troldtekt lofter, som giver en fantastisk akustik. Der er valgt varme klinker og laminatgulve – begge med en særdeles smuk struktur, som familien har indrettet sig hyggeligt og personligt omkring.

Husfakta
 • KFS Futura
 • Boligareal 185 m²
 • Tilhørende garage på 60,3 m²
 • Tegl Randers Tegl Como RT 473
 • Ovenlysvinduer VELUX ovenlysvindue 90x90
 • Loft træbeton - ultra fin, hvid
 • Gulv Gran Via Tritty 100 fra Haro. Highland Eg - børstet mat Art nr. 529 979
 • Klinker M3-152778 30x60 cm fra Bygma
 • Varmeforsyningen fjernvarme
 • Energiklasse A2015
 • Opførelsesår 2017

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.