Månedens Hus December 2019
2 etagers Square med havudsigt
Se alle billeder
Månedens Hus December 2019
2 etagers Square med havudsigt
Se alle billeder
Månedens Hus December 2019
Læs om Caroline og Prebens byggeoplevelse
Se alle billeder
Månedens Hus December 2019
Køkken-alrum med siddevindue
Se alle billeder
Månedens Hus December 2019
Badeværelse med fritstående badekar
Se alle billeder
Månedens Hus December 2019
Grundmuret og med maritime detaljer
Se alle billeder

Villa i 2 etager beliggende lige ved vandet

Velkommen til en enestående villa med havudsigt og maritime detaljer. En bolig der har øget livskvaliteten for beboerne.
Hvem bor i hjemmet?

Caroline (47), Preben (48), Ida (18) og Tilde (16).

Hvad var jeres ønsker og drømme for huset? Havde I gjort jer nogle tanker om, hvordan I ønskede, at jeres nye rammer skulle påvirke jeres liv og hverdag?

Vi kom med en mere eller mindre færdig skitse til Frederik (tegnestuechef hos KFS Boligbyg) og ville høre, om han havde mulighed for at indfri vores ønsker.
Vi havde været så heldige at have fået fat i en grund, som ligger bare et stenkast fra vandet. Derfor var et af vores primære ønsker, at få havudsigt fra så mange rum som muligt.

Det er anden gang vi bygger med KFS og derfor havde vi rigtig god indsigt i, hvordan vi syntes at huset skulle være for at opfylde vores behov omkring funktionalitet og trivsel – og det har vi fået indarbejdet i huset. I forhold til beliggenheden ved vandet er huset blevet orienteret i forhold til lysindfald og udsigt. Alt er blevet gennemtænkt!

Hvordan oplevede I designprocessen med jeres byggerådgiver og arkitekt?

Det fungerede rigtig, rigtig godt. Vi kom med en håndtegnet skitse, som Frederik tog imod med åbne arme. Han lavede kun en lille justering ved et enkelt værelse, men ellers har han indarbejdet alt, som vi har ønskede. Frederik kom med idéen til det store, flotte, runde vindue. Efter meget kort betænkningstid sagde vi selvfølgelig – JA, det vil passe perfekt!

Caroline havde gennem årerne lavet en scrapbog med inspiration til detaljer, som hun ønskede at få integreret i designet af huset – og det er lykkedes!

Vi har haft en rigtig god dialog og et godt samspil. Der har været fuld opbakning fra KFS og fuld tilfredshed fra vores side.

Hvordan påvirker jeres nye rammer jeres liv og hverdag? Opfylder huset de indledende drømme I havde?

Efter at vi er flyttet ind og er kommet på plads, så overgår huset faktisk vores forventninger. Vi har ikke boet så tæt på vandet før. Det er noget helt andet at bo i den her type hus, så tæt på vandet. Vi får nogle oplevelser, som vi ikke havde i parcelhuskvarteret. Her er meget luft og vi ser himlen og vandet. Alt er blevet langt bedre end forventet. Det er blevet et andet liv. Vi var også rigtig glade for vores første KFS hus, men vores nye hus giver os mere livskvalitet.

Velkommen indenfor

Husets førstesal rummer køkken-alrum og spiseområde i forbindelse med muret siddevindue, hvorfra udsigten til vandet kan nydes fra første parket. Fra køkkenet og stuen er der udgang til to overdækkede terrasser med havudsigt.

Førstesalen rummer endvidere et stort værelse på 16 m2 med et maritimt, rundt vindue og udgang til terrasse samt et badeværelse.

Førstesalen og stueplanen forbindes af en central trappe.

I stueplan findes forældreafdeling med walk-in og badeværelse med fritstående badekar. Endvidere findes kontor, stort værelse på 16 m2 og et tredje badeværelse, samt hall og stort, praktisk bryggers i direkte forbindelse med opbevaringsrum og garage

Huset er opført som grundmuret, hvilket tilfører en tekstur og sanselighed til rummene. De sorte vinduesrammer indrammer udsigten og trækker naturen ind i boligen.

I arkitekturen findes maritime detaljer og referencer, som et rundt vindue i facaden og døre samt køkken og badeværelsesinventar i massivt træ. Boligen er, med små maritime referencer og kunstværker samt masser af grønne planter, indrettet med sans for både helheden og detaljen, hvorved der er skabt et varmt og personligt hjem.

Husfakta
 • KFS Square Unique
 • Boligareal 243,5 m2
 • Overdækket areal 47 m2
 • Garage 54,4 m2
 • Mursten RT 522 Alexandria fra Randers Tegl
 • Tilbagetrukne murende felter mellem vinduer i RT 510
 • Sålbænke i sort zink
 • Inddækning ved etagedæk i sort zink
 • Vinduer i træ-alu Velfac 200 Energy
 • Huset er grundmuret i savsmuldssten og filtsede
 • Gipslofter. Akustikfelter i køkken-alrum og stue, type micro M2F
 • Klinker Emil Ceramica Petra Nut naturale rett. 604P6R i køkken-alrum, gang/repos, hall, depot, brygges, bad 3 og 2.
 • Laminatgulve Haro Disano Aqua Plank 4V sandeg børstet art. nr. 535 703
 • Ventilation Nilan comfort CT300

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x