Udvalgt hus
Marts 2011

Smuk og spændende Gable arkitektur

Dette månedens hus er utrolig flot og spændende. Det er unikt og opført i sortmalet træ med forskudte niveauer og sektioner.

Huset er et KFS Gable på 189 m², som udvendigt har en facade i sortmalet træ. Vinduerne er sorte træ/alu vinduer. Huset er opført i forskudte niveauer og sektionerne er forskudte fra hinanden, hvor der mellem tagforskydningerne er isat smalle, aflange skrå vinduespartier. Taget er beklædt med tagpap med listetækning.

Huset er indrettet med entré-bryggers, som fører ind i husets lækre fællesrum, køkken-alrum og hævet stue i åben forbindelse hermed. To værelser og et badeværelse udgør én afdeling, og stort kontor, soveværelse, walk-in closet og badeværelse med spa og sauna udgør en anden afdeling.

Materialevalget er eksklusivt, gennemgående i hele huset og spiller godt sammen. Fuldmurede vægge, grå blanke fliser, matchende mosaikker i brusekabinerne, lækkert egetræs plankegulv, gipslofter med akustikfelter, ovenlysvinduer og mange andre lækre detaljer.

Som specielle detaljer kan blandt andet nævnes den skulpturelle indbygningspejs i grå mursten mellem køkken-alrum og stue med brændeniche, som samtidigt fungerer som halvmur, de udvendige havearealer med de skæve vinkler som spiller super fint sammen med bygningen, de smalle vinduer i tagforskydningerne, loftsrummet over værelsesafdelingen med lysindfald fra gavlvinduet, solcellerne på taget mod havesiden, det store speciallavede glasparti mellem hall og alrum, indbygningsskabene i bryggerset og køkkenet, den hævede ovn, hjørnevinduespartierne og meget mere.

Et hus hvor specielle og funktionelle detaljer er gennemgående. Et hus hvor en moderne, minimalistisk stil med højt til loftet og masser af lysindfald er kombineret med personlighed, skæve vinkler, rå detaljer og fin eksklusivitet.

Husfakta
  • KFS Gable
  • Boligareal 189 m²
  • Vognly/redskabsrum 34 m²
  • Varmeforsyningen fjernvarme
  • Energimærkning (sommerhus) F
  • Opførelsesår 2011

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.