Bliv en del af teamet
Tømrersjak
Vi søger dygtige og kvalitetsbevidste tømrersjak

Hos KFS Boligbyg oplever vi stor efterspørgsel på vores arkitektegnede boliger. Derfor har vi behov for flere egne dygtige tømrere og søger to kvalitetsbevidste tømrersjak til opførelse af enfamiliehuse i Midtjylland – fortrinsvis Aarhus-området. Vi tilbyder god løn, som afregnes efter akkord, samt firmabil, pensionsordning og sundhedsordning. 

Om virksomheden
KFS Boligbyg A/S er et familieejet byggefirma, som har været i parcelhusbranchen og haft samme CVR-nummer siden starten af 1983. Vi har stærke værdier og er passionerede omkring at skabe unikke arkitekttegnede boliger i høj kvalitet. Vi er en nytænkende og jordbunden arbejdsplads, hvor mennesker arbejder selvstændigt og der er plads til at have det sjovt i hverdagen. Vi har en uformel kultur, der giver plads til alle samt et unikt sammenhold. Du bliver en del af et stærkt team på omtrent 50 dedikerede KFS´ere, hvor adskillige fagligheder er repræsenterede.

Kontaktperson
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionschef Thomas Ring på 61 20 07 37 eller tr@kfs-boligbyg.dk.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.