Bliv en del af teamet
Tømrersjak
Vi søger dygtige og kvalitetsbevidste tømrersjak

Hos KFS Boligbyg oplever vi stor efterspørgsel på vores arkitektegnede boliger. Derfor har vi behov for flere egne dygtige tømrer og søger to kvalitetsbevidste tømrersjak til opførelse af enfamiliehuse i Midtjylland – fortrinsvis Aarhus-området. Vi tilbyder god løn, som afregnes efter akkord, samt firmabil, pensionsordning og sundhedsordning. 

Om virksomheden
KFS Boligbyg A/S er et familieejet byggefirma, som har været i parcelhusbranchen og haft samme CVR-nummer siden starten af 1983. Vi har stærke værdier og er passionerede omkring at skabe unikke arkitekttegnede boliger i høj kvalitet. Vi er en nytænkende og jordbunden arbejdsplads, hvor mennesker arbejder selvstændigt og der er plads til at have det sjovt i hverdagen. Vi har en uformel kultur, der giver plads til alle samt et unikt sammenhold. Du bliver en del af et stærkt team på omtrent 50 dedikerede KFS´ere, hvor adskillige fagligheder er repræsenterede.

Kontaktperson
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionschef Thomas Ring på 61 20 07 37 eller tr@kfs-boligbyg.dk.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x