KFS søger bygningskonstruktør

Hos KFS Boligbyg har vi travlt med at tegne, projektere og bygge individuelle, arkitekttegnede boliger. Derfor søger vi endnu en dygtig bygningskonstruktør til vores tekniske produktionsafdeling. 

Vi er et byggefirma med egen arkitekttegnestue, som designer alle vores huse unikt til den enkelte kunde – efter kundens ønsker og behov og til kundens konkrete byggegrund. Alle projekter er individuelle. Du kan derfor altid forvente nye, spændende udfordringer.

Som bygningskonstruktør overtager du myndighedsprojekterne fra vores arkitekter og udarbejder hovedprojekter, så de kan overleveres til vores byggeledere. Du bliver projektleder på dine egne projekter, hvorfor det er vigtigt at du arbejder selvstændigt og proaktivt. Du bliver en del af et tværfagligt team af arkitekter, bygningskonstruktører og byggeledere, som altid er klar til at hjælpe og sparre med dig.

Vi søger en bygningskonstruktør der:

  •  Arbejder i Revit – og også gerne AutoCAD
  •  Erfaring med enfamilieshuse.
  • Arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og tager ejerskab på opgaverne.
  • Arbejder struktureret med overblik – og kan have flere projekter i luften samtidig.
  • Kan samarbejde og kommunikere med både kollegaer, leverandører og kunder.
  • Evt. har en håndværksmæssig baggrund.

Personlige kompetencer
Vi søger en engageret og positiv medarbejder, der arbejder grundigt og struktureret med opgaverne. Du er imødekommende og serviceorienteret, omstillingsparat og giver en hånd med, hvor der er behov for det.

Om KFS Boligbyg
KFS Boligbyg A/S er et familieejet byggefirma, som har været i parcelhusbranchen med samme CVR-nummer siden 1983. Vi har stærke værdier og er passionerede omkring at skabe individuelle arkitekttegnede boliger. Grundig rådgivning, høj kvalitet og den gode kundeoplevelse er essentielt hos os. Vi samarbejder i gennemsnit med vores kunder i et år og det er afgørende at de har en god og tryg oplevelse gennem hele processen – fra første kundemøde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelsen med byggelederen.

Du bliver en del af et tværfagligt team på omtrent 50 dedikerede KFS´ere. Vi er en nytænkende arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der er plads til at have det sjovt.

Kontaktperson
Send ansøgning og CV til Jobansoegning@kfs-boligbyg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.