23. oktober 2017
Walk-in closet

Opbevaring uden at forstyrre

Et walk-in closet giver dig mulighed for at gøre soveværelset til det rolige sted, som mange ønsker sig. Netop ved at fjerne de forstyrrende elementer som klædeskabe, vasketøjskurve, tøjstativer og diverse opbevaring.

I de fleste walk-in closets er der ikke skabslåger, tøjet hænger og ligger i stedet frit på hylder eller i udtræksskuffer, hvilket gør det nemt at overskue, hvad du har.

Mange laver plads til et spejl i rummet, så tøj kan afprøves derinde. Samtidig opbevares smykker ofte herinde og der gives plads til sko – masser af sko!

Nogen laver rummet så stort, at der er plads til en puf eller en bænk i midten af rummet, hvor andre gør plads til et strygebræt.

 

Krav til ryddelighed

Du skal overveje dine krav til ryddelighed, hvis du vælger et walk-in closet, samt hvorvidt du er i stand til at efterleve dine krav. Vi anbefaler at bruge elektrisk lys, da et facadevinde ikke skjuler eventuelt rod, og samtidig vil sollys kunne blege og mørne tøjet.

Hemmeligt rum

Du kan også lave et hemmeligt rum, som du kommer til via eksempelvis et skab, hvor en bøjlestang med tøj kan skjule adgangsdøren. Ofte placeres husets teknik i det hemmelige rum, således at skabspladsen i bryggerset er fri til andre ting. I det hemmelige rum kan en sikkerhedsbrandboks indbygges, således at hard disc, computere og andre værdifulde genstande kan gemmes væk i hverdagen, eller når man rejser på ferie.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.