16. maj 2018
Soveværelset

Dit personlige refugium

Du bruger rigtig mange timer i soveværelset. Det er her, du skal samle fornyet energi til morgendagens aktiviteter. Det er derfor essentielt, at dit soveværelse passer til dine behov, hvad angår opbygning og indretning.

Overvej placeringen af soveværelset i forhold til husets øvrige rum. Skal der være nær kontakt til børneværelserne eller en mere seperat forældrealdeling? Ønsker du direkte adgang til badeværelset og måske en walk-in, eller giver det dig mere ro, at minimere døre og ganglinier i rummet?

Det er også vigtigt, at du tænker over dine sovevaner, når du skal indrette dit soveværelse. Tænk gerne på komfort før æstetik i dette rum, da det er altafgørende, at din nattesøvn er god – dog udelukker det ene ikke det andet!

Nogle mennesker sover bedst i en blød seng med et hav af tæpper og puder, mens andre sover bedre i en hård seng i et rum med få forstyrrende elementer.

Indretning af soveværelset

Mulighederne for indretning af et soveværelse, der passer perfekt til dig og dine søvnbehov, er mange. Skal det være romantisk eller minimalistisk? Med spræl eller tone-i-tone? Mørkt eller lyst? Der er rigtig mange temaer og stilarter, du kan indrette dit soveværelse efter – det er kun fantasien og dine drømme, der sætter grænserne.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.