31. juli 2017
Køkken-alrum: Virtual reality fra Invita

Invita hjælper dig til at træffe det rette valg

Kunne du tænke dig at gå rundt i dit nye køkken-alrum, inden det overhovedet er opført?

Vores køkkener er længerevarende forbrugsgoder, som vi ofte investerer en del i, og derfor skifter vi det heller ikke ud, fra den ene dag til den anden. Med Virtual reality fra Invita bliver det nemmere at træffe det rette køkkenvalg.

 

Køkken-alrummet som samlingspunkt

Køkken-alrummet er i de fleste hjem samlingspunktet – husets hjerte. Når vi, i en travl hverdag, endelig er hjemme på samme tid, vil vi gerne bruge tid sammen. Derfor vælger kunderne ofte at prioritere køkken-alrummet ved at give det flere kvadratmeter og lidt ekstra højde til loftet, så der er plads til socialt samvær midt i al det praktiske. Det er her de fleste hverdagsaktiviteter foregår; lektielæsning, madlavning og leg. Det handler for mange om at indrette køkken-alrummet, så man kan være sammen med sin familie, og invitere gæster i hyggelige omgivelser. Samtidig skal rummet fungere optimalt, hvilket stiller krav til funktioner, materialevalg og indretning.

Med køkken-alrummets ofte store størrelse, er det vigtigt at sætte ekstra ind på at skabe hyggestemning her. Køkken-alrummets gode størrelse er ideel, når der er mange gæster på besøg, og modsat kan det virke stort i hverdagen hvor kun husets beboere benytter rummet. Sørg for, at finde en måde hvorpå du kan udnytte pladsen til dagligdagsting, når gæsterne ikke er der. Så undgår du, at rummet kommer til at virke tomt og køligt. Et hyggeområde kan eksempelvis etableres med en muret bænk i et vinduesparti, et par barstole ved køkkenbordet eller som et indbygget bord langs væggen, som ungerne kan tegne og lave lektier ved.

 

Oplev dit køkken-alrum med Invitas Virtual reality 

I forbindelse med indretningen af køkken-alrummet har Invita introduceret Virtual reality som et element i købsoplevelsen og beslutningsprocessen. Virtual reality gør det muligt at forbedre kunde- og købsoplevelsen, hvilket især er essentielt, idet køkkenet er et længerevarende forbrugsgode, som man ofte investerer en del i. Måske er det første og eneste gang, at der købes et nyt køkken. Derfor er det i den grad også vigtigt, at du får truffet de helt rigtige valg.


Virtual reality betyder ’tilsyneladende virkelighed’, som giver en illusion af, at du står i dit helt eget køkken. Der frembringes en slags parallelverden, hvor du med brillerne på, får fornemmelsen af at være i et helt andet rum, end det du egentlig opholder dig i.

 

Køkkentegningen gøres levende

Det skal blive en endnu større fornøjelse, at vælge køkken til dit nye hus, nu hvor vi har fået Invitas Virtual reality værktøjer hos KFS Boligbyg. Hos Invita kan køkkenet nu opleves gennem Virtual reality briller, og vi har endda fået et par til vores kommende nyrenoverede showroom.

Køkkentegningen gøres levende, og køkkendrømme gøres til virkelighed, da det bliver muligt at se dit endnu ikke opførte køkken live. Du får den virkelige fornemmelse af rummet og dit køkken end ved den traditionelle tegning. Du får mulighed for, at se dit køkken i en meget virkelighedsnær version, og samtidig kan du gå rundt i dit kommende køkken og danne dig et godt indtryk af rumfordelingen. Det bliver nemmere at forestille sig, og måske bliver du gladere for din beslutning i sidste ende, da beslutningsgrundlaget er blevet langt bedre end tidligere.

Se vores kunde Sussi gå rundt i sit nye køkken for første gang her

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.