10. januar 2018
Indretning! Hvorfor ikke udnytte mulighederne optimalt?

Det er muligt at få professionel hjælp til at udnytte rammerne optimalt

Uanset om det er en lejlighed, et hus eller et kollektiv, så er det muligt at få kompetent hjælp til at tænke kreative tanker og føre ideerne ud i livet – og derved sikre at hjemmet fungerer optimalt.

Både hvad angår stemning og funktioner!

 

Erfaring fra over 1000 nye hjem

Vi har designet og opført mere end tusinde parcelhuse og hver gang at mulighederne og de fine nye rammer ikke er udnyttet optimalt, så gør det lidt ondt. Især fordi vi mener, at det er spild og rent tilfældigt, om det lykkes at bruge rammerne optimalt eller ej.

En lille hyggelig kaffebar/te-bar er skabt i dette køkken-alrum

”Det koster typisk det samme. Det er ikke fine nye dyre genstande, der udgør hverken stemning eller funktion” fortæller Ditte Maria Kollerup, der er idemageren bag det nye Interior Team hos KFS Boligbyg.

”Det er ofte en blanding af travlhed, manglende omtanke og så selvfølgelig kompetencer, der er årsagen” Tilføjer Ditte og afslutter med at fortælle, at det for de fleste kræver mod og tilvænning at lade andre hjælpe med den private indretning.

 

Interior Team

Vi har i efteråret 2017 lanceret et nyt koncept, som gør det muligt for alle at få indrettet sit hjem. KFS Boligbyg har efterhånden udført så mange indretningsopgaver, at der er en masse billedmateriale, som vi kan fremvise til interesserede indretningskunder. Netop det, er med til at skabe den tryghed, som der er behov for, når du vælger at lade andre indrette Dit Hjem. Og så erfaringen og de fordelagtige priser.

Byd dine gæster velkommen med en varm indretning i jeres hall

 

Hvad koster det?

Det er ikke et must at lave nye investeringer. Interior teamet bruger altid de ting, der er i forvejen, og supplerer gerne med ting fra genbrug. Er det aktuelt at købe nyt, har vi lavet indkøbsaftaler med møbelforhandlere, gardinfolk og belysningseksperter og fordelen kommer kunden til gode. Vi har lavet konceptet helt transparent, således der er fuld gennemsigtighed i økonomien. Vi registrerer vores tidsforbrug på minutter og kunden vælger selv om vi skal stå for udførelsen, eller om vi skal afslutte opgaven, når ideerne er formidlet.

 

Hele Danmark

I modsætning til vores byggeforretning udfører vi indretningsopgaver i hele Danmark. Vi tilbyder hele pakken, og det er lidt mere end det sædvanlige byggefirma. En anden vigtig pointe er, at du ikke nødvendigvis skal være ejer af et KFS hus – vi tilbyder vores indretning til alle, der ønsker vores indretningshjælp!

En 3D visualisering af indretningen af en stue

Indretning i dit hjem skaber de rammer, du skal trives i hver evig eneste dag, så hvorfor ikke investere i det? Vi bruger de funktioner, der er nemme at bruge, så det handler i høj grad om at træffe beslutninger om, hvorledes rammerne skal anvendes og så ligge op til at det bliver nemt. Vi tilbringer meget tid i hjemmet, og vi bruger mange penge på, at det skal være lækkert. Ofte ser vi familier, der bruger høje beløb på møbler og fine interiør ting, uden at indretningen er god. Det er ærgerligt!

Her ses indretningen fra et teenageværelse i en vores KFS Futura arkitekturer

Hvis du ikke selv har mod på at varetage indretningen, eller blot har brug for lidt vejledning, vil vi, i KFS’ Interior Team, med glæde hjælpe dig til rette i dit hjem – uanset om det er indretning af hele dit hjem eller enkelte rum. Vi påtager os både store og små indretningsopgaver i alle slags hjem. Vi går til enhver indretningsopgave med målet om at skabe de perfekte rammer, som fungerer for netop dig, der bor i hjemmet. Med en god, funktionel og æstetisk indretning er rammerne sat for en god hverdag.

Her ses indretningen fra et køkken i en af vores KFS One&ahalf arkitekturer

Indretningen skal passe til livet i huset, og det gør ikke noget, hvis den også passer til husets arkitektur. Her ses et KFS Square hus, hvor de skarpe kanter er blødt op med materialer i træ og mørke farver, der skaber hygge og stemning.

Udover en indretning, der er tilpasset unikt til dig, hvor vi sørger for, at dine egne møbler kommer til sin ret, får du også adgang til vores udvalgte samarbejdspartnere inden for møbler og interiør. De giver en god pris, når du handler gennem os. Vi samarbejder blandt andet med Brødrene Sørensen MøblerBent Hansen FurnitureSkagerak DenmarkHi-Fi klubbenFischer gardinerLene BjerreMani Pine og Nordlux.

At skifte sine spisebordsstole ud og tilføre et gulvtæppe kan gøre meget i indretningen. Her har vi tilføjet stole fra vores samarbejdspartner, Brødrene Sørensen, Aalborg.

Du betaler kun for den effektive tid, vi bruger på dit projekt. Vores tidsforbrug med at holde os ajour med trends og tendenser, finde ud af hvor du kan købe forskellige ting og lave gode aftaler med vores samarbejdspartnere, belaster ikke dig. Til gengæld får du glæde af de gode aftaler, hvis du beslutter dig for nye investeringer. Og alt imens vi udfører din indretning, så kan du bruge tiden på din familie eller dit arbejde. Når vi afregner får du et detaljeret timeregnskab, der viser, hvorledes vi har brugt de aftalte timer. Vi har altså udviklet nogle effektive processer, der gør, at du får kompetent og prisfornuftig vejledning og hjælp.

Her ses indretningen af køkken-alrummet i en af vores Futura arkitekturer

Du får en rådgivning, du vil kunne få glæde af igen og igen, samtidig med at du sparer penge på dine indkøb og ikke mindst din tid, da du lader os finde de rette møbler og interiør.

I forvejen designer vi, i KFS, individuelle løsninger til hver kunde – ofte med udgangspunkt i én af vores arkitekturer; Square, Futura, Globe, Gable, Forskudt, One&ahalf, Retro eller Skagen. Vi bestræber os derfor også efter at lave en individuel indretning, således din egen personlighed kommer til udtryk.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.