17. januar 2018
Arkitekten er vigtig!

Hvem vælger du til at designe dit nye hjem?

Rigtig mange af de boliger, der bliver bygget i Danmark, er tegnet af salgsrådgivere/byggerådgivere, som er ligeglade med, hvordan det ser ud. Er du bevidst omkring, hvem der tegner dit hus?

Flertallet af nybyggede enfamilieshuse i Danmark opføres af det, vi i gamle dage kaldte for typehusproducenter. Det er sådan nogle som os i KFS Boligbyg. I dag har nogle ansatte arkitekter, andre har eksterne arkitekter – det er meget forskelligt. Samtidig er måden, hvorpå dit hjem designes på, meget forskellig – sommetider kan det være ud fra kundens individuelle ønsker, andre gange kan det være designet ud fra et katalog, eller det kan være designet fra bunden.

Tænk placering i forhold til grund, område og huset

Efter vores mening er det vigtigste, at huset er placeret rigtigt – at det er; designet til den pågældende grund; det pågældende område; den pågældende familie. Alt dette er der en grund til, at arkitekter har brugt lang tid på at uddanne sig til. Så den ekstra omkostning det er at bruge en arkitekt til at hjælpe sig med at designe det rigtige hjem til dig, den er dyrt sparet, hvis du vælger at undvære den. Om det er en arkitekt eller en bygningskonstruktør, der hjælper dig, det er underordnet – vi anbefaler, at du vælger en, der forstår dig, dine ønsker og dine behov.

Vi anbefaler blandt andet, at du;

  • finder ud af, hvad dit budget er, og hvor stort et rådighedsbeløb du ønsker at have
  • Reflekterer over, hvem du er, hvem din familie er og hvilke prioriteter du/I måtte have til det nye hus
  • tænker over, hvor vigtig beliggenheden er for dig
  • sikrer, at arkitekten eller bygningskonstruktøren har styr på husets placering og lokalplanskrav for området
  • giver din fremtid en tanke, er der noget, du ved, vil ændre sig med årene, og som du allerede nu kan tage højde for i forbindelse med dit husbyggeri?

Hos os taler kunden direkte med arkitekten

Ved os taler kunden direkte med arkitekten, det vil sige, at kommunikationen er direkte, i stedet for at den går igennem vores byggerådgivere. Fordelen er, at der ikke er noget mellemled, som skal kommunikere kundens ønsker videre til arkitekten. I sådan et tilfælde risikerer man nemlig at miste information. Det, at kunden taler direkte med arkitekten, giver en bedre proces og sikrer at kunden får en god oplevelse, samtidig med at det er nemmere at lave rettelser, når det ikke først skal gå igennem byggerådgiveren. Fokus hos byggerådgiver er heller ikke detaljerne ved huset, det er netop at sælge huset. Hvor arkitektens fokus er på at finde den rigtige løsning, og ikke hvad der er nemmest at sælge.

Hvorfor er byggerådgiveren vigtig?

”Det er samtidig vigtigt at have en byggerådgiver til at holde styr på din økonomi gennem byggeprojektet. Økonomien er for byggerådgiveren nøglen og dermed et stort fokus.” – Kenneth Poulsen, salgs- og marketingchef.

Samspillet mellem vores byggerådgiver og arkitekten er super vigtig, således økonomi, arkitektur og kvalitet passer sammen. Det giver ro i maven, at du som bygherre kender økonomien hele vejen igennem dit byggeprojekt.

Med KFS Vision har vi udviklet en proces, der sørger for, at alle vigtige aspekter kommer i betragtning, når du skal skabe dit drømmehjem. Vi udvikler det enkelte hjem ved hjælp af 3D visualiseringer og i tæt samarbejde med den eller dem, der skal bo i huset – det skaber tryghed, at alle de vigtige aspekter kommer med fra start – I får arkitektens professionelle råd om design og funktionel indretning – og jeres byggerådgiver sørger for styr på økonomien.

Inspiration
BESØG VORES INSPIRATIONSUNIVERS, LÆS INFORMATIVE ARTIKLER, FÅ GODE BYGGERÅD OG FØLG MED NÅR VI SÆTTER 'FOKUS PÅ'!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

Har du byggegrund?
Hvad er dit byggebudget ex. grund?
Planlægger du at bygge i Nord-, Midt- eller Østjylland?

Du er også velkommen til at ringe til os på 98 37 21 81

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.

Det tager kun få minutter!

x

Du kan nemt framelde dig, hvis du ikke længere ønsker tips og inspiration fra os.