Oplev et udstillingshus
Byg Nordjysk 2018, 9530 Støvring
Oplev et udstillingshus
Byg og Bo 2018, 8660 Skanderborg
Oplev et udstillingshus
Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Oplev et udstillingshus
Sportvænget 50, 9230 Svenstrup
Kom til åbent hus!
Oplev arkitektur, indretning og materialevalg - og få inspiration til dit nye hjem!
Rådyret 211, 9530 Støvring
Åbent hus: På søndag den 6. januar 2019 kl. 13.00-15.00
Besøg vores Byg Nordjysk udstillingshus til oktober på Rådyret 211 i Støvring. Dette unikke Square design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter.
Huset er enkelt og stilrent med mursten, fladt tag og træbeklædning, der tilføjer et varmt og indbydende udtryk.

Glasarealer åbner mod det omkringliggende friareal og det skønne havemiljø. Dagslyset er prioriteret højt, hvor VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys i køkken-alrummet.

Du bydes velkommen i en stor entre med masser af integreret opbevaringsplads. Køkken-alrummet, med højt til loftet, New-Yorker glasparti samt en rå teglstensvæg mod stuen, skaber stemningen for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Viktualierummet entreres via en skydedør i køkken-alrummet.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med tilstødende badeværelse. I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstenvæg varme til rummet, og der er adgang til kontoret. Huset rummer også en separat børneafdeling med to store og gode værelser samt et badeværelse.

Murstenen er RT 551 Argos fra Randers Tegl, hvor dele af huset er beklædt med olierede profilbrædder fra Frøslev Træ. De smukke, brunlige klinker i 60×60 cm er fra Mosaikhjørnet og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. Det lækre, sorte, eksklusive køkken er fra Invita.

New-Yorker partiet og sidde-nichen i alrummet tilfører huset ekstra særpræg og individualitet. Det smukke, store Velfac hjørneparti er helt unikt. Et smukt hus hvor de lækre detaljer er i højsædet og hvor valgene – såvel ude som inde – består af eksklusive materialer.

Find vej. 

Fruering Skovmark 13, 8660 Skanderborg
Åbent hus: Søndag den 6. januar 2019 kl. 14.00-16.00
Besøg os på Fruering Skovmark 13, 8660 Skanderborg, hvor vi holder åbent hus i et KFS Square, som også er en del af Byg og Bo byggeudstilling 2018.
Se huset som månedens hus marts 2018 her.

Arkitekten forestillede sig hvordan livet i dette Hjem leves. Vores filosofi er nemlig, at vi designer rammerne så de ligger naturligt op til det liv, som du ønsker at leve – og så udfolder livet sig i høj grad som ønsket.

Natur og udsigt
Huset er opført på en stor grund. Arkitekturen er enkel med fladt tag. Vi kalder den kubistiske arkitektur for Square. Vinduerne er Velfac 200E. Indefra indrammer sorte smalle karme udsigten. Dagslyset er prioriteret! Det øger vores livs-kvalitet og glasarealer åbner mod den omkringliggende skov. Menneskers trivsel øges, når de lever med naturen. Her trækker vi det grønne ind og VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys.

Planløsningen med plads til alle
Der er central adgang til et væksthus med to ovenlysvinduer, rå mursten og fine gulvtegl fra Randers Tegl. Her er plads til at nyde!
Køkken-alrummet og træterrassen kan huse store sammenkomster. Børneafdelingen har 3 værelser og egen indgang. Der er integrerede skabe og depotet kan rumme både storind-køb, støvsuger og sko, som ikke bruges hver dag. Den samlede beboelse for huset er 192 m².

Hyggelig rummelighed
Mursten er WT108 Bark fra Wienerberger. Der er højt til loftet og ekstra højt i køkken-alrummet, som udvendigt er beklædt med aluminium. Klinkerne fra Buchtal er 60×60 cm og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. En rå murstensvæg i stuen sørger for sammenhæng mellem ude og inde, og det lækre egetræskøkken fra Invita bryder og gør hyggeligt.

Personlighed og luksus
Den skæve overdækkede indgang er funktionel. Det runde vindue er helt unikt. Bad 1 er lavet luksuriøst; her er glas-væg, indbygget toilet, muret bænk og smuk mosaik. REFRA-ME i messing er – sammen med armaturerne fra Hansgrohe – prikken over i’et. Det unikke design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter.

Huset er en del af Byg og Bo byggeudstillingen 2018, som du kan læse mere om her.

Kronhjorten 75, 9530 Støvring
Åbent hus: 24. januar kl. 16.00-16.30
Besøge os på Kronhjorten 75, 9530 Støvring, hvor vi holder åbent hus i et lækkert og rummeligt KFS Gable. Huset byder på 174 m2 og en tilhørende garage på 58 m2 med kuffertrum.
Se huset som månedens hus april 2018 her.

Med en velindrettet grundplan får du tre store værelser, forældreafdeling bestående af soveværelse, stort eksklusivt walk-in og badeværelse med badekar og stemning af velvære. Desuden får du et stort køkken-alrum, som er husets absolutte samlingspunkt i forbindelse med den hyggelige stue.

Vores Interior Team har netop indrettet huset med lækre møbler og interiør, og vi står klar til at åbne døren for dig og din familie.

Huset er desuden til salg.

Find vej.

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Start dialog

x

Hej! Jeg hedder Kenneth og jeg er byggerådgiver hos KFS Boligbyg.

31 22 16 10

Inspirationskatalog

x