Oplev et udstillingshus
Byg Nordjysk 2018, 9530 Støvring
Åbent hus lørdag d. 16. marts kl. 13.00 - 14.00
Rådyret 191, 9530 Støvring
Kom til åbent hus!
Oplev arkitektur, indretning og materialevalg - og få inspiration til dit nye hjem!
Rådyret 191, 9530 Støvring
Åbent hus: Lørdag d. 16. marts kl. 13.00-14.00
Huset er klar til salg og her er mulighed for hurtig overtagelse – vi skal bare lige bygge det færdigt!
Huset er nemlig ikke helt færdigt endnu, hvilket giver jer mulighed for at se huset uden filter.
Tilfredsstil den indre Nordjyde, ved at gøre en god handel! Ved en hurtig handel kan huset købes til 3.995.000 kr., -100.000 kr. under kommende udbudspris. Besøg huset den 16. marts eller kontakt os direkte på tlf. 5377 2181.

Dette KFS Futura hus på 175 m², samt 70 m² integreret vognly med et stort isoleret skur, byder på en velindrettet grundplan. Her er plads til rumlighed, børnefamilien og et godt samvær. Huset er beliggende i området, Rådyret, som er tæt på centrum af Støvring.

Huset rummer en velindrettet grundplan, hvor du kommer ind i en entré via den overdækket indgang, hvorfra der er adgang til et funktionelt bryggers, et badeværelse og 3 gode værelser.

Der er skrå lofter i hele huset, store vinduespartier, Velux ovenlys vinduer understreger ligeledes husets rummelighed.

Der er plads til, at hele familien kan samles i køkken-alrummet, som udgør husets hjerte. Fra køkken-alrummet er der adgang til en hyggelig stue, samt en dejlig stor overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til husets voksenafdeling, som indeholder soveværelse, walk-inn og et badeværelse.

Der er stort integreret vognly med stort isoleret skur.

Huset er opført med energimærke A2018 og er udstyret med fjernvarme. Driftsforbruget i huset er derfor lavt ligesom vedligeholdelsesbyrden.

Rådyret er skønt beliggende boligområde tæt på centrum af Støvring. Her er masser af muligheder for at benytte naturen og stadig bo tæt på alle byens faciliteter. Det er derfor et oplagt sted for børnefamilien.

Se grundplanen for huset her.

Kontakt os på jbo@kfs-boligbyg.dk eller 53772181.

Rådyret 211, 9530 Støvring
Åbent hus: Hver søndag fra kl. 13.00-15.00
Besøg vores Byg Nordjysk udstillingshus til oktober på Rådyret 211 i Støvring. Dette unikke Square design er skabt via KFS vision – livskvalitet i alle kvadratmeter.
Huset er enkelt og stilrent med mursten, fladt tag og træbeklædning, der tilføjer et varmt og indbydende udtryk.

Glasarealer åbner mod det omkringliggende friareal og det skønne havemiljø. Dagslyset er prioriteret højt, hvor VELUX ovenlys sørger for ekstra dagslys i køkken-alrummet.

Du bydes velkommen i en stor entre med masser af integreret opbevaringsplads. Køkken-alrummet, med højt til loftet, New-Yorker glasparti samt en rå teglstensvæg mod stuen, skaber stemningen for hyggelige sammenkomster og det daglige liv. Viktualierummet entreres via en skydedør i køkken-alrummet.

Fra køkken-alrummet er der direkte adgang til soveværelset med tilstødende badeværelse. I den velindrettede og hyggelige stue tilfører den rå murstenvæg varme til rummet, og der er adgang til kontoret. Huset rummer også en separat børneafdeling med to store og gode værelser samt et badeværelse.

Murstenen er RT 551 Argos fra Randers Tegl, hvor dele af huset er beklædt med olierede profilbrædder fra Frøslev Træ. De smukke, brunlige klinker i 60×60 cm er fra Mosaikhjørnet og de brede laminatplanker er fra Haro. Loftet er træbeton fra Troldtekt, som skaber god akustik. Det lækre, sorte, eksklusive køkken er fra Invita.

New-Yorker partiet og sidde-nichen i alrummet tilfører huset ekstra særpræg og individualitet. Det smukke, store Velfac hjørneparti er helt unikt. Et smukt hus hvor de lækre detaljer er i højsædet og hvor valgene – såvel ude som inde – består af eksklusive materialer.

Huset er til salg, direkte link til Aalborg Mægleren her.

Find vej. 

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk
Vi svarer indenfor én hverdag

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


31 22 16 10

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x