KFS søger en Teknisk tegnestueleder

Hos KFS Boligbyg har vi travlt med at tegne, projektere og bygge individuelle, arkitekttegnede boliger. Derfor søger vi en dygtig teknisk tegnestueleder.

Vi er et byggefirma med både en rådgivende og teknisk tegnestue, der sammen designer alle vores huse unikt til den enkelte kunde – efter kundens ønsker og behov og til kundens konkrete byggegrund. Som teknisk tegnestueleder kan du derfor altid forvente nye, spændende udfordringer.

Vores tekniske tegnestue arbejder med projekterne efter myndighedsansøgning og står for at udarbejde hovedprojekter, så de kan overleveres til vores byggeledere.

Som teknisk tegnestueleder får du det overordnede ansvar for koordinering af ressourcer i forhold til opgaverne på tegnestuen, samt ledelse og motivation af dit tekniske team, der p.t. består af to erfarne bygningskonstruktører.

Du bliver også projektleder på egne projekter, hvorfor det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt. Du bliver en del af et tværfagligt team af arkitekter, bygningskonstruktører og byggeledere, som altid er klar til at hjælpe og sparre med dig.

Vi søger en teknisk tegnestueleder der:

  • Er en motiverende og udadvendt leder.
  • Uddannet bygningskonstruktør og/eller ingeniør.
  • Er teknisk stærkt funderet.
  • Behersker Autodesk Revit, AutoCad og Be18.
  • Har kendskab til MS Project.
  • Har erfaring fra en lignende stilling.

Du har viljen og kompetencerne til at udvikle og drive tegnestuen. Du formår både at have og skabe overblik, men du har også styr på detaljerne. Du er løsnings- og resultatorienteret og du har gennemslagskraft i kunde-, leverandør- og samarbejdsrelationer. Endelig har du en positiv og fleksibel indstilling, ligesom du trives med at samarbejde og sparre med dine kolleger på tværs af organisationen.

Stillingen har reference til produktionschefen.

Om KFS Boligbyg

KFS Boligbyg A/S er et familieejet byggefirma, som har været i branchen med samme CVR-nummer siden 1983. Vi har stærke værdier og er passionerede omkring at skabe individuelle arkitekttegnede boliger. Grundig rådgivning, høj kvalitet og den gode kundeoplevelse er essentielt hos os. Vi samarbejder i gennemsnit med vores kunder i et år og det er afgørende at de har en god og tryg oplevelse gennem hele processen – fra første kundemøde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelsen med byggelederen.

Kontaktperson

Send motiveret ansøgning og CV til produktionschef Thomas Ring på tr@kfs-boligbyg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Start dialog
og få hjælp til

› Book et byggemøde
› Køb af byggegrund
› Arkitektur og indretning
› Den individuelle proces
› Lavenergispørgsmål og bæredygtighed
› Byggebudget

Kontakt os på e-mail kontakt@kfs-boligbyg.dk

Ring til os

Vi er klar ved telefonen alle hverdage mellem 8 og 16 – eller find medarbejder her


98 37 21 81

Vores byggeområde er Nord-, Midt- og Østjylland

x

Få vores online inspirationskatalog i din indbakke.
Det tager kun få minutter!

Inspirationskatalog

x