GLOBE

Globe arkitektur er opbygget med saddeltag, valmede gavle og udhæng. Det kan være et længe- eller vinkelhus med en eller flere vinkler. Her er utallige muligheder for forskellige bygningskroppe og optimale indretninger med minimal spildplads.
 

Læs mere om GLOBE

GABLE

Gable arkitektur er opbygget med murede gavle og saddeltag. Det kan være et længehus eller vinkelhus med en eller flere vinkler. Taghældningen kan varieres og huset kan opføres med eller uden udhæng. Gode muligheder for fx. skrå lofter.

 

Læs mere om GABLE

RETRO

Retro arkitektur er et bredt længehus med saddeltag uden udhæng. Huset har et minimalistisk udtryk, og indretningen er bygget op om en midterakse af en gennemgående lyslinje og et indgangsparti i gavlen af huset. Skrå lofter overalt.
 

Læs mere om RETRO

SQUARE

Square arkitektur er med fladt tag. Huset er sammensat af flere sektioner, og der er utallige kombinationer. Sektionerne forskydes i højden, og der kan også være forskydninger i gulvniveauer. Her er højt til loftet og et spændende lysindfald.

 

Læs mere om SQUARE

FUTURA

Futura arkitektur er opbygget med ensidig taghældning. Huset kan opføres med eller uden udhæng og taghældning varieres. Bygningskroppen kan forskydes fra hinanden hvilket giver stor fleksibilitet. Skrå lofter overalt giver luft og godt lysmiljø. 
 

Læs mere om FUTURA

FORSKUDT

Forskudt arkitektur er opbygget af to længer med ensidig taghældning - med eller uden udhæng. Huset kan have forskydning i gavle og tagryggen kan være forskudt. Der kan også være forskydning i gulvniveau ved fx. køkken-alrum og stue.
 

Læs mere om FORSKUDT

SKAGEN

Skagen arkitektur er et 1½ plans hus med murede gavle, 45 graders taghældning, gesims og overmuring. Det er den velkendte klassiske stil med bondehus vinduer og døre, som passer godt på de fleste parcelhusgrunde og perfekt på en landejendom.
 

Læs mere om SKAGEN

UNIQUE

Unique er betegnelsen for en villa, hvis arkitektur er helt individuel og ikke hører ind under andre husmodeller. Her imødekommer vi de mest individuelle krav, og der er ingen begrænsninger. Flerplanshuse, indskudte etager, parterre m.m.
 

Læs mere om UNIQUE

KONTAKT

Kontaktformular

Villa

Thomas Lignell
Tlf: 25 30 00 92
Email: tl@kfs-boligbyg.dk
 
Søren Agesen
Tlf: 53 77 21 81
Email: sa@kfs-boligbyg.dk
 
Ditte Maria Kollerup
Tlf: 22 99 83 96
Email: dm@kfs-boligbyg.dk
 

Om- og tilbygning

Jens Peter Mogensen
Tlf: 41 26 25 47
Email: jp@kfs-boligbyg.dk
 
Lars Hansen
Tlf: 51 26 91 20
Email: lh@kfs-boligbyg.dk
 

 

Månedens Hus

Se det aktuelle hus og søg inspiration blandt tidligere månedens huse 

Find billeder, grundplan og beskrivelse 

 

Åbent Hus 

Se her hvor og hvornår du kan besøge os i et af vores udstillingshuse 

Mød os - til åbent hus

 

Få nøglen til dit hus

Få en byggenøgle til dit hus i byggeperioden og følg med i hele processen

Hvorfor er det vigtigt

 

Hele Pakken

Hele Pakken gør oplevelsen med dit drømmehus komplet. Nemt og bekvemt

Få fordelene i Hele Pakken